E2y

Hoe zich te ontdoen van nestelende zwaluwen

Het is lente en een ding is zeker

Het is lente en een ding is zeker. Bezoekers komen. Echter, de hier bedoelde bezoekers zijn niet de gewone, menselijke degenen. Ze zijn die bezoekers die elke lente bezoeken en je zou niet willen dat ze blijven in je huis. Je zou toch willen zeggen: "Nooit meer ruimte te huur." Hun vliegtuigen komen uit allerlei plaatsen en landen op hun gekozen toeristische plekken. Ze zien er zo schattig op het eerste gezicht, maar ze zal u met de slechtste conditie. Ze zijn schattig nog onbeschoft. Ze hebben de meest misleidende looks en verwoestende gewoonten. Ze laten hun koffers en reistassen achter in uw huizen. Waarna, zal u niet om ze terug te hebben. Deze bezoekers zijn de zwaluwen.

Er zijn vier dingen die je nodig hebt om zich te ontdoen van die vervelende wezens. Een daarvan is een Vogelnet 2000, die eruit ziet als een reusachtige net. Daarnaast moet u beschikken over een Bird Helling, die eruit ziet als een driehoek zonder basis of een huis dak. De derde materiaal zou zijn a Bird Spike 2000 die eruit ziet als een array van harde veren. Het laatste materiaal een ultranetting, die vergelijkbaar is met de Vogelnet 2000, maar met grotere gaten kijkt. Je kunt eigenlijk een dierenwinkel te raadplegen wanneer u problemen bij het zoeken naar deze materialen.

Hoe zich te ontdoen van nestelende zwaluwen. Begrijpen van het gedrag en de aard van de zwaluwen.
Hoe zich te ontdoen van nestelende zwaluwen. Begrijpen van het gedrag en de aard van de zwaluwen.

Met behulp van deze vier stoffen, volgt u deze stappen om eenvoudig te ontdoen van zwaluwen die nestelen of staan op het punt te nestelen in uw huis:

Begrijpen van het gedrag en de aard van de zwaluwen

Begrijpen van het gedrag en de aard van de zwaluwen. Zwaluwen lijken schattig te zijn op het eerste gezicht. Schijn bedriegt, zo wordt gezegd. Ze zijn schattig, maar zijn ook verschrikkelijk. Elk jaar, hun uitwerpselen en nesten residuen grote problemen en kan duizenden euro's te verspillen in de woning van reparaties of herinrichting kostte. Elke lente, de zwaluwen migreren en op zoek naar plaatsen waar ze kunnen gedijen.

Weten of uw huis is een vooruitzicht

Weten of uw huis is een prospect. Het architectonisch ontwerp of het uiterlijk van de website is een grote invloed op keuze van plaats om te gedijen inch Meestal sites met overhangende dakranden met meer dan 8 centimeter breedte haaks op de wand worden gekozen door de zwaluwen de zwaluwen '. De genoemde vogels selecteert algemeen hout, stucwerk, metselwerk of beton oppervlak van de muur.

Voorkomen of te beheersen

Het is lente en een ding is zeker. Weten of uw huis is een prospect.
Het is lente en een ding is zeker. Weten of uw huis is een prospect.

Voorkomen of te beheersen. Voordat de vogels komen, het opzetten van uw Vogelnet 2000. Hechten van de buitenrand van de dakrand aan de kant van het gebouw. Ook kan je opgemaakt een gordijn en bevestig deze aan de dakrand, opknoping ongeveer 4 centimeter van de kant van uw huis. Misschien wilt ook het opzetten van een plastic of stalen Bird Spike langs de muur. De ultranetting kan op palen rond het huis worden bevestigd.

Gebruik de vogel helling

Gebruik de vogel helling. De vogel helling kan onder de dakrand worden geplaatst om de zwaluwen voorkomen nestelen. Op deze manier zal de zwaluwen zoek naar een andere plek. De gladde gevoel het geeft om de vogels zal voorkomen dat ze bouwen hun nesten. Het kan worden geïnstalleerd, geverfd en liet een jaar.

Deze vier stappen kunnen worden een beetje ingewikkeld om te volgen

Deze vier stappen kunnen worden een beetje ingewikkeld om te volgen. Dat is waarom als je voelt dat je niet kunt voltooien of zelfs beginnen de baan, laat een professionele of een deskundige u te helpen. Vraag uw buren ook. Misschien is een van hen heeft dit geprobeerd. Maar zorg ervoor dat u uw netten voor de zwaluwen komen.