E2y

Hoe om te beslissen wat huisdier is voor u

Advies over hoe u de juiste huisdier te selecteren

Het selecteren van een nieuw huisdier is een grote beslissing voor iedereen. Vergeet alles wat je doet zal nu invloed hebben op de
leven van een ander schepsel. Hieronder zijn een aantal dingen na te denken over voordat u besluit naar huis te brengen een dier.

 1. Zijn huisdieren toegestaan in uw huis? Controleer uw huurovereenkomst voor huisdier beperkingen zoals sommige appartementen, appartementen en woningcorporaties slechts toestemming bepaalde dieren.
 2. Is dit de juiste tijd en plaats voor u? Waar gaat je tijd gaat elke dag? Werken lange uren is niet eerlijk om een nieuwe pup of kitten, maar kan uit te werken voor reptielen. Bedenk hoeveel tijd je hebt voor de dagelijkse zorg en aandacht. Denk na over uw persoonlijke hobby-heeft u gekozen huisdier over de nodige fysieke kenmerken en het temperament om deel te nemen in uw activiteiten?
  Als je hobby's brengen u weg van huis, is iemand beschikbaar om voor hen te zorgen tijdens uw afwezigheid?
 3. Hoe zal uw nieuwe huisdier interactie met de huidige mens / dier familieleden? Sommige dieren zijn genetisch geprogrammeerd niet in de omgang met anderen. Onderzoek wat de dieren bedoeld waren om te worden gebruikt voor; mengen van natuurlijke vijanden zullen niet goed af. De geschiktheid van een dier op basis van het huishouden energieniveau.
 4. Bent u klaar voor de financiële verplichting? Financiële zorg gaat verder dan de initiële kosten van het brengen van uw dier naar huis, maar blijft voor de levensduur van uw nieuwe familielid. De noodzakelijke zorg gedurende de levensduur van uw huisdier kan dus oplopen zorg ervoor dat u bereid bent te besteden voordat je koopt. Medische noodgevallen kan snel oplopen en speciale exotische of landbouwhuisdieren dierenartsen zijn moeilijker te vinden, zodat nog een klaar.
 5. Wil je voorbereid zijn op de emotionele impact? De aanschaf van een huisdier zal leiden tot een emotionele verandering in u, vanaf de dag dat u uw huisdier mee naar huis nemen tot de dag dat zijn leven eindigt. Denk na over de positieve en de negatieve kracht van uw huisdier zal hebben op je emoties.
 6. Levenslange verbintenis betekent echt een mensenleven. Denk na over waar je zou willen zijn in 40 jaar voordat je koopt dat kaketoe of schildpad. Zal je bereid zijn om de juiste hoeveelheid tijd en zorg besteden aan uw huisdier gedurende zijn hele levensduur? Wil je kinderen? Je had beter na te denken over alles wat je zou doen in je leven en er rekening mee houden zoals voorheen het nemen van de duik in huisdier ouderschap.
 7. Kunt u de juiste huisvesting en verzorging eisen? Als u aandringen op de pony voor uw kinderen, kan het live op uw woning of u moet betalen voor boarding? Is het echt eerlijk om een Deense dog in uw studio ? Hoe vaak zal uw huisdier te gebruiken buitenruimtes en heb je toegang tot adequate ruimte? Zal uw gekozen huisdier nodig heeft om te leven in een kooi of zal hij los in het huis? Koop de grootste kooi u zich kunt veroorloven als je er een nodig hebt. Is het dier dat je wilt normaal een groep dieren? Als het type van huisdier die u koopt is gelukkiger in paren of groepen, bent u bereid om ten minste twee kopen?
 8. Hoe huisdiervriendelijk is uw huis? Alvorens uw nieuwe familielid thuis, ervoor te zorgen dat zijn ruimte veilig is. Als u kleine dieren, pick-up snoeren of kauwtabletten items, en blokkeer kleine gaatjes die los kunnen raken potentiële vluchtwegen. Maak giftige items ontoegankelijk is voor uw nieuwe onstuimige pup of kitten. Het voorkomen van ongevallen en het verstrekken van een veilige, zekere omgeving wordt voorkomen dat nood-dierenarts bezoeken en iedereen tevreden te houden en gezond.
 9. Kijk goed rond. Bezoek schuilplaatsen, fokkers en winkels in uw omgeving. Doe forums en verenigingen. Mensen die soortgelijke huisdieren in staat zal zijn om u te vertellen over hun ervaringen in de selectie, zorg en het dagelijks leven voor u een huisdier meeneemt naar huis.
Hoe om te beslissen wat huisdier is voor u. Zijn huisdieren toegestaan in uw huis?
Hoe om te beslissen wat huisdier is voor u. Zijn huisdieren toegestaan in uw huis?

Hopelijk bent u nu klaar om te beginnen onderzoeken en beslissen of en welke nieuwe huisdier voor u geschikt is. Als u denkt dat u het huisdier gevonden voor u, iemand vinden die bereid is om u te laten voor zijn zorg voor een weekend, niets is meer definitief dan hands-on interactie.