E2y

Hoe te birdfeeders maken van plastic flessen

Tal van birdfeeders zijn beschikbaar in de markt van vandaag

Tal van birdfeeders zijn beschikbaar in de markt vandaag. Echter, de goedkoopste en meest aanpasbare birdfeeders rond zijn degenen die je jezelf. Het creëren van je eigen birdfeeder uit plastic flessen is makkelijk. Alles wat je nodig hebt is een 2 liter fles soda, sommige takken, een mes, kurk, boormachine, een schroef en haak, en een kleine lengte van het touw.

  1. Bereid de fles. De eerste stap is om de frisdrank fles schoon dat je zal gebruiken om de vogelvoeder te creëren. Gebruik water en zeep om de suikerachtige resten die worden achtergelaten op frisdrankflessen te verwijderen. Anders kan de fles mieren die de kleine vogels die grond kan bijten op de feeder te trekken. Laat de fles droog in de open lucht achteraf.
  2. Voeg de ingang. De volgende stap is om meerdere gaten toe te voegen op het lichaam van de vogel feeder. Dit kan worden gedaan met behulp van een mes. Zorg ervoor dat de gaten die u maakt zijn genoeg om een vogel om comfortabel te landen in de birdfeeder toestaan. Het is het beste als je een idee hebt van de normale grootte van de dieren die worden gevonden in uw regio. Sommige dieren zijn groter dan anderen en grotere gaten nodig.
  3. Boor in de gaten. Zodra de entree is opgesteld, is de volgende stap voor u om een handboor gebruiken om kleine gaatjes te maken. De gaten moeten aan weerszijden geplaatst worden aangezien deze zal fungeren als de houders voor de baars sticks waar de vogels zal landen. Zorg ervoor dat de gaten op hetzelfde niveau als de vogel ingang. Kleine vogels zoals vinken past in de birdfeeder drie tegelijk. Dit betekent dat je nodig hebt om drie gat ingangen in de birdfeeder te maken met zes boorgaten die zal houden drie baars stokken.
  4. Voeg baars stokken. Zodra de boorgaten zijn gemaakt, is de volgende stap voor u om de tak te voegen in de gaten. Gebruik witte lijm aan de takken zijn plaats te houden. Sommige mensen zullen barbeque stokjes gebruiken als de baars voor de vogels. Echter, natuurlijke takken schors die het gemakkelijker maken voor de vogels om te landen maakt. Zeer glad stokken zoals barbeque stokjes zijn erg moeilijk voor kleine vogels te hangen aan.
  5. Voeg zaden. Giet in sommige vogel zaden in de bodem van de fles. Dit zal de vogels aan te trekken en houd ze terugkomen voor meer. Vogelzaad kan gevonden worden in de meeste dierenwinkels. Afgezien van dit, maar u kunt ook uw eigen vogelzaad combinatie te maken door het mengen van ruwe maïskorrels, stukjes rijst, gerst, haver en andere granen. U kunt een beetje water toe te voegen in de mix, vooral als u niet beschikt over zachtere haver. Houd een aparte container gevuld met reserve zaden, zodat u gemakkelijk kunt vullen de birdfeeder zal zijn zodra de vogels hebben gegeten de laatste restjes zaad.
  6. Hangen. Steek een stukje kurk in de mond van de fles. Gebruik een scherp mes om pare beneden de kurk als het te groot om te passen. Zodra dit is gebeurd, het besturen van een schroef in de kurk. Bevestig een haak aan het eind van de schroef en gebruik deze om de vogel feeder hangen aan een boom.
Hoe te birdfeeders maken van plastic flessen. Tal van birdfeeders zijn beschikbaar in de markt van vandaag.
Hoe te birdfeeders maken van plastic flessen. Tal van birdfeeders zijn beschikbaar in de markt van vandaag.

Met een birdfeeder, kunt u het aantrekken van een breed scala aan lokale vogels in uw eigen achtertuin. Als je een fan bent van vogelzang of gewoon genieten van de schoonheid die deze kleine wezens bezitten, de vogel feeder is een eenvoudige doe-project voor u.