E2y

Hoe maak je een papegaai van het bijten te stoppen

Een papegaai is een fascinerend huisdier te houden

Een papegaai is een fascinerend huisdier te houden. Dat is waarschijnlijk een van de redenen waarom mensen graag je eigen een. Echter, aangezien de meeste vogels meestal bijten, uw favoriete papegaai heeft de neiging om een soortgelijk iets te doen, ook. Wees gewaarschuwd. U kunt gewond raken als je papegaai je bijt.

Als u niet wilt dat uw papegaai om agressief, voor te bereiden te temmen en trainen niet te bijten. Lees verder om een aantal manieren om uw papegaai ongewenst bijtgedrag te corrigeren ontdekken:

  • Begrijpen waarom je papegaai bijt. Net als alle andere vogels, uw papegaai bijt want zij ziet de daad als een natuurlijke manier van spelen. In hun wereld, bijten kan uw papegaai om te communiceren met andere vogels. Het kan er ook voor kiezen te bijten om haar opwinding of woede te uiten. Dus, als je verrassing (of schrikken) uw papegaai, kan het automatisch toevlucht tot bijten je.
  • Ontspannen wanneer je bent dicht bij uw papegaai. Uw papegaai kan gemakkelijk voelen uw angst of nervositeit. Als dat gebeurt, is dat je papegaai gaat voelen angstig of nerveus, ook. Dus, als u van plan om haar aandacht te vragen voor uw temmen en trainen sessie, controleer dan eerst zelf uit. Rustig aan. Er vertrouwen in. Misschien nemen enkele minuten om los te komen is genoeg. U kunt proberen een paar keer diep ademhalen vlak voordat u begint interactie met uw huisdier. Als je goed samen hebt, dan kun je verwachten dat je papegaai om te reageren op een vergelijkbare manier.
  • Observeer uw papegaai. Je moet erachter te komen waarom uw papegaai bijt. Let goed op de lichaamstaal. Let op zijn gedrag. Wat gebeurt er normaliter voor uw papegaai bijt? Wanneer u het observeren, te voorkomen dat direct oogcontact. Je moet ook alert jezelf en vermijd laten zien welke emotie terwijl je interactie met het. Door het kijken naar haar lichaamstaal en gedrag, kunt u gemakkelijk slimmer dan je temmen en trainen van technieken.
  • Gewoon weg te lopen. Wanneer uw papegaai je bijt, herinner jezelf niet te gek worden. Het is beter om gewoon uit de kamer. Als je het gevoel willen huilen of te schreeuwen gewoon om "release" of "vent" de pijn, ervoor kiezen om het te doen ver weg van je geliefde papegaai. Vertoon van uw "reactie" om uw papegaai kan alleen maar verergeren de situatie. Natuurlijk moet je leren van de ervaring, zodat u kunt voorkomen dat het weer gebeurt.
  • Erachter te komen of uw papegaai wil met rust gelaten worden. In het algemeen, een papegaai bijt omdat hij niet wil dat elk bedrijf. Wanneer u probeert om het te krijgen uit zijn kooi, anticiperen op een reactie van uw papegaai. Als zij van plan is te blijven in haar kooi, kan het ervoor kiezen om u te bijten. Uw papegaai kan ook bijten tijdens het spelen met het, vooral als het laat zich meeslepen of wordt te opgewonden. Dus, als het je bijt, snel zet het terug in de kooi en sluit de deur.

Streef ernaar om de patiënt in het temmen en trainen van uw papegaai

Hoe maak je een papegaai van het bijten te stoppen. Begrijpen waarom je papegaai bijt.
Hoe maak je een papegaai van het bijten te stoppen. Begrijpen waarom je papegaai bijt.

Streef ernaar om de patiënt in het temmen en trainen van uw papegaai. Het kan even duren voordat het heeds uw instructies. Wees consistent met de dingen die je doet. U kunt het gedrag wanneer het meer vertrouwd zijn met de patronen.