E2y

Hoe om te zorgen voor een duif

Duiven maken grote huisdieren

Duiven maken grote huisdieren. Ze hebben ongelooflijke homing instinct en zijn gezellig en volgzaam. Rock duiven bevinden zich in grote open ruimtes, zoals daken, gebouwen en rock richels. De duiven vaak gevonden in stedelijke steden als huisdier, zijn de wilde rots duiven.

Met een paar aanwijzingen, zal een huisdier eigenaar een goed idee over hoe om te zorgen voor een duif:

Hoe om te zorgen voor een duif. Bereid de duif thuis.
Hoe om te zorgen voor een duif. Bereid de duif thuis.

Bereid de duif thuis. De eenvoudigste manier om onderdak te bieden voor duiven is het kopen van een prefab huis. Vanaf eigenaren kunnen krijgen beginner duif behuizing die met deuren. De behuizing wordt voorkomen dat de duiven van vliegen. Het zal ook de bescherming van de duiven van andere dieren die jagen op hen, zoals katten en honden.

De geavanceerde type duif onderdak wordt een duif thuis. Dit ziet eruit als een klein gebouw met kleine gaatjes erin. Dit soort behuizing is ideaal voor ervaren duif eigenaren met meer dan twee families van huisdier duiven.

Pigeon woningen moeten worden gesitueerd in een open ruimte, waardoor de duiven ruimte om te manoeuvreren tijdens het vliegen. De behuizing site moet minimaal schouderhoogte en binnen gemakkelijke toegang van water.

Meer informatie over duiven-feeds. Duiven worden gevoed met graan gebaseerde voeding alleen. Hun voedsel is niet vermengd met water. Het is ook niet gekookt. Gerst, rijst graan, maïs en erwten of een mengsel worden gewoonlijk geleverd. Duif feeds kunnen worden gekocht bij de plaatselijke dierenwinkel. Regelmatig voeden duiven.

Zorg voor het water. Een kleine ondiepe container binnen of net buiten geplaatst de duif thuis kan worden gebruikt als drinkplaats. Dat minstens een centimeter water te allen tijde. Het is belangrijk om het water schoon zoveel mogelijk. Reinig de opvangbak en verwijder vuil bij het vervangen van het water.

Duiven maken grote huisdieren. Meer informatie over duiven-feeds.
Duiven maken grote huisdieren. Meer informatie over duiven-feeds.

Introduceer de drinkplaats door spatten een beetje water in het licht van de duiven. Herhalen leidt de duiven naar de waterbron.

Bescherming

Bescherming, comfort en vlucht. Zoals eerder vermeld is het beter beginners beginnen met een gesloten huis duif. Hiermee wordt voorkomen dat de vogels vliegen af. De duiven moet comfortabel zijn binnen de behuizing voor hen de vrijheid van de vlucht.

Zodra een duif beschouwt een duif thuis hun eigen

Zodra een duif beschouwt een duif thuis hun eigen, kunnen ze worden vrijgelaten zonder zorgen van het verlies. Deze vogels zullen blijven wonen in deze duif thuis, zolang ze zijn comfortabel. De duiven kan zelfs aantrekken van andere duiven binnen het gebied. De aangetrokken vogels zullen worden vastgesteld door de groep en zal met hen wonen in de duif thuis.

Houd het schoon. Houd de duif huis schoon door de aanleg van oude kranten. Dit maakt het reinigen eenvoudiger. Vervang de kranten wanneer het schoonmaken.

De kranten bieden ook duiven warmte

De kranten bieden ook duiven warmte. Het is raadzaam te zetten in drie lagen krantenpapier. Invoering van hooi, indien beschikbaar, is ook een goed idee.

Na duiven als huisdier kan leuk zijn. Het herinneren van de dingen die belangrijk zijn voor duiven zullen instaan voor de huisdier eigenaar van gezond en gelukkig vogels.