E2y

Hoe maak je een cover voor een parkiet kooi maken

Idealiter zou parkieten in staat zijn om ten minste een vogel-veilige kamer in uw huis waar ze kunnen vliegen rond. Maar toch, een grote metalen parkiet kooi is van essentieel belang. Klik hier voor de grootste parkiet kooi mogelijk, als de vogels zal het te zien als hun huis. Wanneer binnen ze willen om te bewegen, klimmen omhoog en omlaag, spelen, zelfs vliegen een beetje.

Dekking van de kooi 's nachts geeft de vogels privacy en voorkomt tocht. Niet alle vogels willen worden gedekt - als je de jouwe doet, kunt u een mooie kooi cover die iets over je vogels en hoe je je voelt over hen zegt te maken.

Hoe maak je een cover voor een parkiet kooi maken. Als de kooi is rechthoekig.
Hoe maak je een cover voor een parkiet kooi maken. Als de kooi is rechthoekig.

Vogelkooi afdekkingen moeten natuurlijk stof zijn met een strakke weven, niet flanel of iets dat vogels kunnen hun klauwen gevangen inch Het materiaal dient medium gewicht - calico of denim zijn prima keuzes. Als de kooi is klokvormig, een oude denim rok of een katoenen onderrok het maken van prachtige covers. Als je hebt geen lang genoeg, de kooi boven te meten naar beneden rond en, controleer dan uw lokale kringloopwinkel. Als u wilt dat de kooi omslag te maken met de hand, gebruik dan een patroon voor een boer rok.

Als de kooi is rechthoekig

Als de kooi is rechthoekig, probeer dan deze eenvoudige stijl. Meet de kooi de hoogte, boven-en alle vier de kanten. Wanneer u het materiaal te kopen, vergeet dan niet zorgen voor naden en zomen plus enkele kleine overlap. Leg het uit en zorgvuldig knip de gedeelten voor beide zijden en voor de top. Speld de stukken en probeer het op de kooi. Als het hangt allemaal goed en volledig bedekt de kooi, het is prima.

Hem elke rand van elk van de zijdelen

Hem elke rand van elk van de zijdelen. Optioneel naai een contrasterende stof of ruche aan de onderkant van elke zijde stuk, maar geen gebruik maken van kant. Als je gaat naar de zijstukken borduren, dit is waar je het doet. Gebruik geen pailletten, gewoon normale katoenen floss. Borduur kleurrijke bloemen, bladeren, veren, bomen, wolken, de vogels namen, alles wat in je opkomt.

Naai de zijkanten aan het bovenste gedeelte maar niet aan elkaar. Probeer nu weer aan, zorg ervoor dat alles goed past en ziet er leuk uit.

U niet aan de zijkanten aan elkaar naaien

Hem elke rand van elk van de zijdelen. U niet aan de zijkanten aan elkaar naaien.
Hem elke rand van elk van de zijdelen. U niet aan de zijkanten aan elkaar naaien.

U niet aan de zijkanten aan elkaar naaien. In feite, is het vaak beter als je dat niet doet, maar laat ze gewoon zo naar beneden hangen ze enigszins overlappen. Op deze manier kunt u gebruik maken van de cover te laten de vogels weten dat het binnenkort tijd om naar bed te gaan. Ongeveer een uur voor hun werkelijke slapen gaan, zet het deksel over de kooi met slechts twee secties naar beneden en de andere twee naar achteren gevouwen. U kunt op de vogels om te zien of ze goed door voorzichtig optillen van een zijdeel gedeeltelijk - hoeft u niet de hele deksel te verwijderen.

Toch moet ook naai klittenband aan de randen van de zijden

Toch moet ook naai klittenband aan de randen van de zijden, zodat de klep kan worden gesloten rondom de kooi. Dit is essentieel als je de vogels naar de dierenarts in hun grote kooi in plaats van dat ze in een kleine reis-kooi. Voor de ronde kooi, zet de rok op en bind een sjerp of riem stevig rond de onderkant. Wanneer u een reis met vogels ze moeten altijd volledig bedekt en de kooi te beveiligen - zet een kabelbindertje rond de klink, of zelfs een kleine sluis.

Wanneer u de kooi te dekken en vertel uw vrienden goede nacht, ook uitgeschakeld verlichting en geluid in hun vogels op de kamer verblijven. Sommige vogels, zoals cd's van omgevingsgeluiden op laag volume voor een uur of zo.

U moet ten minste twee parkieten

U moet ten minste twee parkieten. Zij hebben behoefte aan elkaars gezelschap. Als u meer dan twee vogels, krijgen twee kooien. Het is niet waar dat als je meer dan een vogel, zullen ze niet leren praten. Vogels zijn zeer intelligent, en leren door herhaling. Ze kunnen spreken vogel taal met elkaar, maar met veel aandacht en persoonlijke interactie, kunt u ze leren om uw taal te spreken, ook.