E2y

Hoe maak je een verkoop poster te maken voor een fret

De California State vogels en zoogdieren Conservatorium Programma

De California State vogels en zoogdieren Conservatorium Programma, in een onderzoek in 1996 gefinancierd door de overheid, kwam tot de conclusie dat ongeveer 800.000 mensen fretten als huisdier gehouden in de Europa. Fretten vinden hun plaats in de markt en hebben voortdurend geworden populaire huisdieren seconde tot honden en katten. Om fokkers te helpen, hier zijn enkele tips over hoe je een verkoop poster voor een fret te maken.

  • Materialen voor te bereiden. Je hebt verschillende kleuren stiften, kleurpotloden, potlood kleurpotloden, gekleurd papier, schaar, foto van je fret, en poster boord. U kunt ook gebruik maken van recyclebare materialen. Sorteer je spullen thuis. Er zijn waarschijnlijk materialen die u kunt gebruiken.
  • Visualiseer de poster. Affiche maken is tijdrovend. Dus om fouten in het proces te voorkomen, stellen het voor het eerst in een stuk papier. Bedenk hoe je zou maken de poster aantrekkelijk. Vergeet niet, een kleurrijke poster is opvallend.
  • Monteer de poster. Snijd het gekleurd papier om verschillende vormen. Gebruiken het als grens uw poster ontwerp of als een rand van het beeld van de fret. Snijd ook de gekleurde papier om een dunne rechte lijn naar uw clou te spellen als "Fretten te koop".
  • Lettering uw poster. Schrijf verschillende sets met informatie over uw fret met gekleurde markers. Gebruik donkere kleuren om de fysieke beschrijving van de fret, zoals het gewicht, leeftijd, kleur en grootte te schrijven. Gebruik heldere kleuren om de eigenschappen, het gedrag, ras, en de vaardigheden van de fret te beschrijven. Op deze manier zou de informatie gemakkelijk registreren om een potentiële koper. Wees duidelijk met uw beschrijving van de fret. Het moet samenvallen met het beeld van de fret of anders uw potentiële koper zou denken dat je een grap. In letters van de informatie, zorg er dan ook voor dat uw schrijven is leesbaar en leesbaar op een afstand van 6 tot 10 meter afstand.
  • Gedetailleerde contactgegevens. Contactinformatie is het belangrijkste onderdeel van de poster. Schrijf je volledige naam of de persoon die moet worden gecontacteerd in het geval iemand geïnteresseerd om, uw telefoon of GSM nummer, e-mail en adres te kopen. Gebruik kleurpotloden die niet contrasteren met de andere kleuren in de poster. Als u niet goed in kleurencombinatie, markeert u de contactgegevens. Het zal zijn doel.
  • Posting. Kijk eens rond je dorp. Zoek een opvallende ruimte om uw poster te plaatsen. Op deze manier, de poster is merkbaar voor het publiek.

Aan de andere kant

Hoe maak je een verkoop poster te maken voor een fret. Materialen voor te bereiden.
Hoe maak je een verkoop poster te maken voor een fret. Materialen voor te bereiden.

Aan de andere kant, als u wilt dat uw poster te kijken meer chique, kunt u gebruik maken van uw personal computer. Er zijn gratis beschikbaar Stock weergaven grafisch ontwerp templates online. U mag gebruik maken van Microsoft PowerPoint, Adobe Illustrator, Macromedia Freehand, Adobe PageMaker of Adobe Photoshop. Gewoon downloaden en aanpassen op basis van uw gewenste ontwerp. Deze programma's hebben een functie voor het bewerken. U kunt de kleur, het lettertype, tekst en het ontwerp. U kunt ook de foto bijsnijden van uw fret en plak deze op uw sjabloon. Wees creatief als je kunt om de aandacht van fret liefhebbers te vangen. Gebruik het als je template als de noodzaak zich voordoet.