E2y

Hoe om water te leveren voor kolibries en vlinders

Als kolibries en vlinders kudde in uw tuin

Als kolibries en vlinders kudde in uw tuin, alles ziet er gezellig, mooi, en spannend. In het algemeen beginnen ze komen net een paar weken in de zomer of de lente. Daarna gaan ze weg en gaan uit naar de plaats waar de migratie gaat ze mee te nemen.

Het uitnodigen van kolibries en vlinders in uw tuin is geen zweet

Het uitnodigen van kolibries en vlinders in uw tuin is geen zweet. In feite, kunt u zelfs van plan om ze een beetje eerder. U kunt ook verleiden hen om een beetje langer blijven. Als uw tuin heeft een vijver, uw taak is een stuk eenvoudiger. Water heeft gemakkelijk charme kolibries en vlinders. Natuurlijk, als uw tuin niet over een vijver, dan kunt u altijd improviseren. Overweeg het toevoegen van een bewegend water setup. Als kolibries en vlinders hoort water bewegen, het maken van een omweg noodzakelijk. Ze zijn zeker gaan graag voor een verblijf in uw tuin. Hier zijn enkele suggesties over hoe je kunt trekken uit de truc:

  • Bouw een vogelbad. Wat is de perfecte plek? Plaats het in de buurt van een struik of een kleine boom. Hoewel kolibries en vlinders zijn te klein om te baden, ze zeker genieten nippen water. Omdat ze houden van het schoonmaken zelf uit de natte bladeren van een struik of een kleine boom, kunnen ze gemakkelijk ter plaatse uw vogelbad.
  • Maak een puddling site. Enquête uw tuin. Kijk voor een gebied waar u kunt gieten water en maak modder. Kolibries en vlinders kunt gewoon naar beneden vliegen recht in dat puddling site en water drinken. De puddling site is groot, omdat kolibries en vlinders kunt er komen hun broodnodige mineralen.
  • Het opzetten van een plant. Neem een schotel. Zorg ervoor dat het een beetje groter dan je plant. Plaats deze onder de pot. Verzamel een paar stukken van rivier rotsen. Het is beter als ze rond. Plaats ze in de schotel. Ga door het invullen van het schoteltje met water. Kolibries en vlinders zullen worden verleid om op te staan van de rivier rotsen terwijl het drinken van water op de schotel onder je plant.
  • Kleur je tuin. Natuurlijk moet je niet dit letterlijk nemen. U bent niet worden geïnstrueerd om uw tuin te schilderen, zodat alles kan in full colour! Kleur kan worden toegevoegd door het planten van de juiste tuin variëteiten. Hebben meer salvia, Penstemons, bloeden hart, bij balsems, kardinaal bloem, akeleien, impatiens, petunia's, en snap draken. Daag jezelf uit om uw tuin paletten variëren. Combineer planten en bloemen uit te brengen van die prachtige kleuren, zodat u kunt trekken kolibries en vlinders.

Hoe om water te leveren voor kolibries en vlinders. Maak een puddling site.
Hoe om water te leveren voor kolibries en vlinders. Maak een puddling site.

Vergeet niet dat het gebruik van chemische insecticiden of pesticiden in je tuin wordt niet aanbevolen. Hoewel ze kunnen ontdoen van die vervelende bugs, kunnen ze ook doden uw geliefde kolibries en vlinders. Als u van plan om die kolibries en vlinders rond te houden, in plaats daarvan vertrouwen op natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Je kunt gewoon spuiten water of gebruik insecticide zeep. By the way, kan het wegwerken van alle insecten in uw tuin hebben een nadeel. Vergeet niet dat kolibries voeden en gedijen op kleine insecten. Ook al zijn ze niet goed te zien, kan de kleine insecten buiten te houden die mooie kolibries op de loer in uw tuin. Dus, goed af te wegen uw opties. Wil je die bugs hebben uit of bent u van plan om de kolibries te trekken?