E2y

Hoe wordt tiener avondklok gevechten te beëindigen

Het opleggen van een avondklok op uw tiener kind kan een bron van constante strijd tussen jou en het kind. Je denkt aan de veiligheid van uw tiener en tegelijkertijd het onderwijs van uw tiener wat discipline. Uw kind aan de andere kant kijkt het als wordt geplaatst onder strikte bewaking en de inperking van zijn of haar vrijheid. Hier zijn een aantal ideeën om tiener avondklok gevechten te beëindigen.

  1. Er zijn redenen en situaties waarom ouders willen hun tienerjaren kind een avondklok. Deze kunnen variëren van de ouders willen 's avonds vrij van zorgen zijn. Zij zouden graag een goede nachtrust te hebben, in de wetenschap dat hun tiener veilig is thuis, met hen. Curfew uur moet variëren. U kunt uw kind een langere avondklok als het niet een doordeweekse avond. Dat betekent dat vrijdag en zaterdag. Maak het bekend dat de zondag al een doordeweekse avond. Vertel uw tiener die een nacht per week moet worden gereserveerd voor alle gezinsleden om samen te zijn, wat betekent dat ze samen eten diner en samen quality time.
  2. Een goede manier om de avondklok te starten is door het geven van een duidelijke uur als u wilt dat uw tiener om thuis te zijn, zeggen acht tijdens schoolvakanties nachten en tien uur tijdens doordeweekse dagen.
  3. Uw tiener kan wemelt het op deze opgelegde uren thuis te zijn en kan onderhandelen voor langere avondklok uur. Vertel hem dat je geeft hem de kans om extra minuten te verdienen wanneer hij vasthoudt aan zijn avondklok. Bedenk een plan, laten we zeggen, dat na het vasthouden aan de avondklok voor drie of vier maanden zonder mankeren, hij kan vijftien minuten te verdienen, maar dat de telling zal herstarten als hij mist een keer in de drie of vier maanden.
  4. Leg uw tiener de redenen waarom u wilt hem een avondklok. Als u dichter bij uw tiener als een volwassene, zal hij ervan overtuigd dat de avondklok zal u en hem veel goed doen. Leg uw tiener dat je hem vertrouwen, maar dat u zich zorgen maakt, omdat de andere elementen en factoren die zijn veiligheid in gevaar kan brengen. Laat hem weten dat zijn wezen uit 's avonds laat zorgt ervoor dat je slaap te verliezen totdat je weet dat hij thuis is veilig gekomen. U kunt ook vragen uw tiener om maken er een punt om in te checken met u wanneer hij moet later dan normaal en de werkelijke redenen waarom hij heeft te breken zijn avondklok.
  5. Bespreek met hem wat vergelijkbare situaties om uw eigen, het verlagen van hun niveau. Vraag uw tiener hoe hij zich zou voelen als een goede vriend een afspraak gemaakt om hem te zien op een bepaalde tijd en plaats en kwam niet opdagen. Relateren aan je eigen gevoelens als hij is nog niet thuis op de aangewezen uur. Het zal makkelijker voor hem om te begrijpen waarom je geeft hem een avondklok toen hij verstaat en kan betrekking hebben op de situaties.

Beloon uw tiener op een andere manier, toen hij houdt zich aan zijn avondklok

Hoe wordt tiener avondklok gevechten te beëindigen. Er zijn redenen en situaties waarom ouders willen hun tienerjaren kind een avondklok.
Hoe wordt tiener avondklok gevechten te beëindigen. Er zijn redenen en situaties waarom ouders willen hun tienerjaren kind een avondklok.

Beloon uw tiener op een andere manier, toen hij houdt zich aan zijn avondklok. Kies het juiste moment voor het verlijmen momenten. Leer wat uw tiener is in en kies een van zijn belangen, of het nu muziek, films, eten of kleding. Neem hem met je mee en laat hem naar de degene die hij wil kiezen.