E2y

Hoe wordt kuikens kopen

Je moet heel voorzichtig zijn bij het kopen van kuikens te verhogen

Je moet heel voorzichtig zijn bij het kopen van kuikens te verhogen. Op het eerste gezicht zul je nooit weten of ze gezond zijn of als ze ziek zijn. Als deskundige in de aankoop van kuikens is een must als u niet wilt dat uw geld te verspillen aan zieke of ongezonde pluimvee. Als je begint hobbypluimvee, moet u eerst weten van de factoren die daar bij horen. Inkoop kuikens is de eerste stap in het hebben van uw eigen kudde. Maar hoe weet u dat de kuikens die je gaat kopen gaan groeien gezond? Dit artikel geeft u een aantal tips over hoe kuikens zodanig dat u uw geld waard te kopen. Lees verder.

Hoe wordt kuikens kopen. Ga naar uw vertrouwde lokale fokker.
Hoe wordt kuikens kopen. Ga naar uw vertrouwde lokale fokker.
  • Ga naar uw vertrouwde lokale fokker. Bezoek uw gebied gevogelte fokker en vraag hulp bij het kopen van kuikens. Door dit te doen, bent u verzekerd dat de kuikens zijn lokaal zijn uitgebroed en niet verzonden vanuit ergens anders. Lokaal uitgekomen kuikens hebben een betere kans om te overleven, omdat ze al worden gebruikt om het weer in uw regio. Je zult niet langer het zeer moeilijk te vinden in het verhogen van hen in termen van het klimaat.
  • Kijk voor tekenen die wijzen dat de kuikens ziek zijn sommige van deze borden zal u vertellen of de kuikens zijn ongezond of ziek zijn, en dat moet je niet kopen ze: een rode of pijnlijke buik geeft aan dat het kuiken ziek is; gebogen kromme snavel; luidruchtig. kuikens geven spanning, een kuiken die niet reageren op de aanraking kan ziek zijn. Er zijn andere tekenen om op te letten. Hou je ogen open.
  • Zorg ervoor dat de kuikens gevaccineerd worden. Vraag de fokker als de kuikens zijn ingeënt tegen ziekten die pluimvee vatbaar is. Pollorum en Marek ziekten zijn slechts twee van dodelijke pluimveeziekten die kunnen doden alle kuikens in het koppel als ze niet gevaccineerd. Als ze nog niet gevaccineerd, hebben ze gevaccineerd alvorens ze naar huis.
  • De doos moet gaten in. Zodra u hebt gekozen voor de kuikens die je koopt, de fokker zal ze opbergen in een doos voor transport naar uw huis. Zorg ervoor dat de box gaten heeft, zodat de kuikens binnen kan ademen en de lucht kan doorlopen zodat het niet te warm in de doos.

Inkoop kuikens van een lokale kweker is beter dan het kopen van online. Zodra u ze gekregen hebt van de verkoper, je eigenlijk geen andere keuze dan de kuikens te verhogen, of ze nu gezond is of niet. Bij het selecteren van kuikens jezelf van een fokker, dan kunt u er zeker van zijn dat u gezonde mensen kopen. Nu je weet hoe je gezond kuikens te onderscheiden, kunt u nu beginnen met het verhogen van uw kudde. Zorg ervoor dat u ze goed voeden en regelmatig, zodat ze groeien groot en gezond. U kunt koken als ze oud genoeg zijn of u kunt ze verkopen, levend of reeds gekleed. Als je eenmaal onder de knie verzorgen en groeiende kuikens in kippen, kunt u het in een zeer lucratieve business venture. Dus, veel succes op het vergroten van die meiden!