E2y

Hoe wordt in een trouwjurk buste

Bruiden gaan gaga over het vinden van de witte jurk van hun dromen

Bruiden gaan gaga over het vinden van de witte jurk van hun dromen. Het ontwerp en de halsband moet onberispelijk. Als je niet kan veroorloven een op maat gemaakte jurk, off-the-rack trouwjurken zijn tegenwoordig vaak voor, dus moet je geen zorgen te maken. Maar als je toevallig het ontwerp dat u wilt, maar het is niet goed bij je passen, vooral als het niet uw buste platter vinden, overweeg dan om het gerepareerd. In plaats van het betalen van iemand om de aanpassingen voor u doen, als volgt te werk om u te begeleiden over hoe u kunt het zelf doen. Je zult in staat zijn om wat geld dat u kunt elders gebruiken voor de bruiloft op te slaan.

Hoe wordt in een trouwjurk buste. Ga voor de grotere maat.
Hoe wordt in een trouwjurk buste. Ga voor de grotere maat.
  • Ga voor de grotere maat. Als je merkt dat je vast te zitten in een dilemma van kiezen tussen een jurk die te klein is en een die is te groot, ga dan voor de grotere. Dit geeft je meer stof om mee te werken. Bovendien is het makkelijker om weefsel te snijden en te verwijderen dan toevoegen en aanvullende naaien.
  • Doe je beha. Om ervoor te zorgen dat uw trouwjurk past perfect uw buste, gebruikt u de beha u van plan bent om te dragen voor de grote dag, zodat u kunt aanpassingen maken op basis van de werkelijke pasvorm. Draag geen ander overhemd, hoe puur het is, voordat u op de jurk.
  • Probeer de jurk op en markeer de aanpassingen. Gezicht een manshoge spiegel en op de jurk binnenste buiten. Laat de bal-tip pennen klaar nadat u op de jurk. Rits de jurk en beginnen met het verzamelen van de stof in de richting van de naden aan de jurk vast. Dit geeft je de ideale pasvorm. Gebruik de pennen om het overtollige stof op zijn plaats vast te zetten. Als u een harde tijd het bereiken van de achterkant van de jurk en de invoering van de pinnen, vraag een vriend om u te helpen. Zorg ervoor dat je het centrum snit van de jurk zijn plaats te houden. Het is beter om de stof te verzamelen naar de zijnaden.
  • D ruwe de benodigde verandering. Met behulp van een kleermaker krijt, hebben je vriend schetsen de benodigde wijzigingen. Het gebruik van een krijt zal u begeleiden in het geval de pennen zijn gestoord als je uit de jurk.
  • Begin met naaien. Bereid de naaimachine en leg de juiste draad. Begin met naaien. Indien mogelijk, naaien zonder het verwijderen van de pinnen, zodat u kunt volgen als gids. Snijd de extra stof om zich te ontdoen van de grote omvang als je de jurk op. Laat ruimte voor aanpassing als je moet de buste weer te veranderen om het een beetje los. Plaats een inch toelage indien mogelijk.

    Verwijder de pennen en probeer de jurk weer aan om de verbetering te zien. Laat de jurk gewassen om de sporen van de kleermaker krijt te verwijderen.

    Houd uw vorm na het maken van de wijzigingen. Het uitvoeren van een crash dieet of het aantrekken van extra gewicht weer maken de pasvorm vreemd. Een jurk kan verliezen haar natuurlijke stroom en het ontwerp als je verandert het herhaaldelijk ook.


Als u niet beschikt over een naaimachine, kunt u handmatig naaien van de veranderingen. Gebruik dubbele draad om de naden stevig.