E2y

Hoe wordt groene leguanen houden

Het verstrekken van de juiste omgeving voor geluk

Groene leguanen kunnen prachtige huisdieren, gezien het feit dat de juiste zorg wordt verleend. Niet alleen zijn ze mooie dieren, maar ze zijn ook zeer gemakkelijk te onderhouden als je weet wat hun basisbehoeften zijn. De gemiddelde levensduur van een groene leguaan is ongeveer 25 jaar, met een aantal bekende om langer te leven met de juiste zorg. Ze vereisen een minimale hoeveelheid van de dagelijkse aandacht en in het algemeen niet mensen irriteren met allergieën zoals dieren met bont of haar kunnen. Ze zijn een goed alternatief metgezel voor degenen die niet mogen typische huisdieren, zoals honden en katten in hun huizen als gevolg van moeilijke verhuurders houden. Veel mensen houden van hen alleen maar omdat ze zijn rustig en niet nachtdieren. Wat de reden ook u hebt gekozen om een groene leguaan als huisdier te houden, zijn er een paar dingen die je kunt doen om te verzekeren uw geliefde huisdier heeft een lang, gelukkig en gezond leven.

Stap 1

Hoe wordt groene leguanen houden. Klik hier voor de juiste kooi.
Hoe wordt groene leguanen houden. Klik hier voor de juiste kooi.

Klik hier voor de juiste kooi. Terwijl u misschien gekocht wat lijkt op een kleine hagedis, hij gaat om te groeien en aan het eind van het eerste jaar zullen er drie meter in lengte. Een 10 liter aquarium is NIET een geschikte kooi, zelfs voor een kleine leguaan. Als u aandringen op het houden van hem of haar in een glazen aquarium, zal niets minder dan een lange 30 liter tank doen voor een enkele kleine leguaan. Een grote houten of metalen frame kooi met gazen zijkanten die kunnen worden beklommen door de leguaan is het beste. Zorg ervoor dat het gaas wordt gelast op de aansluitpunten om letsel te voorkomen bij uw huisdier. De kooi moet minstens vier meter lang en drie meter breed. Er moet voldoende ruimte voor de leguaan om te klimmen en te draaien met gemak te zijn. Het moet ook gemakkelijk schoon te maken en genoeg ruimte hebben voor een groot genoeg waterbakje in bad inch Koop de grootste kooi die je ruimte voor hebt, als je alleen uiteindelijk het kopen van een grotere als je dat niet doen.

Stap 2

Zorg voor een goede koesteren licht. Dit is niet iets dat is bespreekbaar. Uw leguaan kan niet overleven zonder voldoende zonlicht. Als je het geluk hebt om te leven in een warm, zonnig klimaat, het houden van uw iguana's kooi buiten voor een deel van de dag is een ideale oplossing. (Zorg er wel voor dat uw huisdier ergens heeft om eruit te komen van de zon.) Als je niet leven in een warm weer klimaat, moet u een goede UV-licht aan te schaffen. Ga naar uw lokale dierenwinkel en zien wat ze beschikbaar hebben. Vertel ze dat je een leguaan hebt en koop de grootste lamp en de lamp die u kunt passen op de kooi. Het licht moet buiten de kooi om de leguaan te voorkomen dat het branden zelf, en de reuzenhaai log moet worden geplaatst niet dichter dan zes centimeter van het licht. Omdat leguanen zijn boombewonende dieren, de beste plaats voor de reuzenhaai logs is hoog in de kooi. Dit zal vaak kunt u het licht direct aan de top van de kooi, op voorwaarde dat het gaas is niet brandbaar. Geef je Iguana drie tot vijf uur van licht op een minimale dagelijkse, vooral voor en na het voeden tijd. Hoe meer licht hoe beter. De kooi moet worden opgesteld in een ruimte die is 68 tot 80 graden consistent en heeft regelmatig dag en nacht cycli. Probeer de kooi te houden op een plaats die vrij is van tocht en zit nu veilig op de vloer of tafel. U kunt wensen om de kooi te dekken 's nachts om een gevoel van normale nachtelijke patronen bieden.

Stap 3

Gebruik een verscheidenheid aan eten. Leguanen vegetarisch zijn. Ze mogen niet worden gevoed vlees! Geven ze af en toe een maaltijd worm is ok, maar het is niet een nietje voedsel voor hen. Wat ze zou moeten eten is een dieet dat een grote verscheidenheid aan groene bladgroenten, felgekleurde vruchten en sommige zachtere groenten biedt. Never ever give uw leguaan ijsbergsla! Niet alleen is het niet goed voor ze, zullen ze niet langer wenst te de gezonde groene bladeren te eten. Als je ze voeren ijsbergsla voor een lange periode van tijd zullen ze sterven door gebrek aan voeding! Spinazie is ook niet een goede keuze, maar lang niet zo erg als ijsbergsla. Enkele goede voeding om hen te voeden op een regelmatige basis zijn romaine en blad sla, boerenkool, mosterd greens, raapstelen, boerenkool, kool, avocado, tomaten, geraspte courgette of pompoen, hibiscus bloemen (indien beschikbaar) bananen, mango's, sinaasappels en grapefruit (gepeld), kiwi en aardbeien. Niet alle leguanen zijn hetzelfde en ze zullen niet allemaal graag dezelfde dingen te eten. Probeer verschillende dingen en zien wat werkt voor uw leguaan.

Stap 4

Het verstrekken van de juiste omgeving voor geluk. Zorg voor een goede koesteren licht.
Het verstrekken van de juiste omgeving voor geluk. Zorg voor een goede koesteren licht.

Zorg voor een interessante omgeving. Ze moeten heel veel verschillende oppervlakken te klimmen, een grote "pool" voor baden en een donkere plaats om te verbergen wanneer ze willen om alleen te zijn hebben. Leguanen hebben hun privacy ook! Hun kooi moet simuleren hun natuurlijke omgeving die is een warme, weelderige tropische plaats. Als je hen een natuurlijke omgeving, zullen ze leven heel gelukkig leven.


Dit zijn de basis dingen die je leguaan nodig heeft om hem te houden of haar gelukkig en gezond. Houd in gedachten dat leguanen zijn solitaire dieren in de natuur, en dient te worden bewaard in uw huis. Ze zijn niet eenzaam! U kunt in staat zijn om meer dan een juveniele leguanen bij elkaar te houden, zoals in uw lokale dierenwinkel, maar oudere leguanen - vooral mannen - willen niet nog een leguaan op hun grondgebied. Dwingen ze samen kunnen leiden tot letsel of de dood voor een of meer leguanen en moet niet worden geprobeerd. Sommige mensen willen vitaminen op voedsel van de iguana's bieden, anderen niet. Je moet in staat zijn om een goed boek over iguana zorg vinden bij uw lokale bibliotheek of dierenwinkel, die geeft je veel gedetailleerde informatie over de aard van de leguaan en de natuurlijke omgeving. Er zijn veel goede middelen die er zijn om u te helpen genieten van uw nieuwe huisdier.