E2y

Hoe maak je een huisdier python kopen

Het is eigenlijk heel eenvoudig om een huisdier python kopen

Het is eigenlijk heel eenvoudig om een huisdier python kopen, want dit is een exotisch dier dat veel fokkers erkennen als niet-gevaarlijk. Pythons zijn niet bekend te zijn giftig. Ze kunnen echter nog steeds agressief gedragen. Het kiezen om dit te hebben als huisdier vereist veel toewijding als het verzorgen van het moet zeer hands-on.

Hoe maak je een huisdier python kopen. Doe eerst je eigen onderzoek en studie voordat overweegt om een python als huisdier.
Hoe maak je een huisdier python kopen. Doe eerst je eigen onderzoek en studie voordat overweegt om een python als huisdier.

Hieronder zijn slechts enkele van de dingen die je moet onthouden als je graag een huisdier python kopen:

  1. Doe eerst je eigen onderzoek en studie voordat overweegt om een python als huisdier. Pythons zijn er in verschillende soorten en elk type is heel anders. U moet worden besloten welk type je wilt naar huis te nemen. Je moet ook jezelf vertrouwd te maken met hun gedrag omdat zelfs als pythons staan bekend om zeer vaak worden gemaakt in huisdieren, kweken een in gevangenschap heeft nog steeds gevaarlijk elementen aan. In uw beslissing, factor in het feit dat je wel of niet te ervaren of ervaren een huisdier python verwerken.
  2. Pythons groeien meestal erg groot, ongeveer 25 voet. Dit betekent dat het nemen van de ruimte wanneer nodig. Als je zou willen om ze te hebben als huisdier, zorg ervoor dat je genoeg ruimte voor hen en zullen te kampen hebben met het onderhoud. Vraag jezelf af of je klaar bent om een dergelijke verantwoordelijkheid te behandelen zijn. Enquête uw regio en zien waar dit python best kunnen passen in uw huis.
  3. Zoek uit of de python heeft geen specifieke wensen. Ze zijn meestal erg gevoelig voor temperatuur en andere omgevingsfactoren. U moet controleren of uw huis is klaar voor.
  4. Als je heel zeker en voorbereide van uw keuze om pythons voor huisdier hebben, kunt u dan zoeken naar een verkoper. De meeste dierenwinkels kan iemand die slangen kweekt kennen. Als uw lokale dierenwinkel een aanbeveling niet kan maken, kunt u controleren op Craigslist en smal de keuzes beneden om uw staat of je stad. U kunt ook contact op met een online markt voor reptielen dieren. Er is een enorm voordeel voor dit omdat de keuze is zeer gevarieerd.
  5. U kunt ook kijken naar gespecialiseerde reptiel winkels voor een huisdier python. Deze winkels zijn zeldzaam, maar er is een enorm voordeel om dit. In tegenstelling tot een lokale dierenwinkel, wordt speciaalzaak personeel zeer geïnformeerd. Ze weten echt wat ze te maken hebben en zijn zeer deskundig met pythons. Dus, kun je hun hulp zoeken als het gaat om het verzorgen van uw huisdier python.
  6. Het is meestal beter om te zoeken naar een python die eerder gevangen is of afkomstig is van een andere eigenaar. Dit zou aangeven dat de slangen tenminste al aangepast aan menselijke interactie. In vergelijking met wild en ongetemd pythons, moeten ze minder temperamentvol. Het is ook goed om pythons die voorheen in eigendom te kopen, want de prijs is het meest waarschijnlijk goedkoper omdat de eigenaar is meer dan waarschijnlijk alleen maar bereid zijn om zich te ontdoen van het.