E2y

Hoe maak je een Noord - Amerikaanse giftige slang te herkennen

Noord-Europa is een zeer uitgestrekt land dat vele mijlen en omgevingen overspant. Vanwege de grote stukken land en de verschillende bossen en natuurlijke habitats in Noord-Europa, zijn er tal van planten en dieren die in het wild leven. Er zijn vele soorten van slangen in Noord-Europa, en sommige van deze zijn giftige slangen. Hier zijn enkele manieren om u te helpen bepalen of een slang is giftig is of niet.

Hoe maak je een noord - amerikaanse giftige slang te herkennen. Veiligheid.
Hoe maak je een noord - amerikaanse giftige slang te herkennen. Veiligheid.
  • Veiligheid. Voordat er iets anders, je moet weten dat alle slangen gevaarlijk zijn, een of andere manier. Alle slangen zal je bijten als je de woede van de slang of als u bang te maken de slang. Bijna alle slangen komen ook met een zekere mate van gif om te schakelen en te doden prooi. Het enige verschil is dat sommige slangen gif die relatief onschadelijk voor de mens en kunnen alleen de mensen irriteren zonder daadwerkelijk de dood tot gevolg hebben. Als je jezelf in de voorkant van een slang, moet je snel uit de weg.
  • Ratelslang. Een van de meest populaire giftige slangen in Noord-Europa is de ratelslang. Dit is een zeer veel voorkomende vorm van slang die veel mensen weten. Het bepalende kenmerk van de ratelslang is dat een rammelaar aan het einde van zijn staart. De rammelaar aan het einde van de slang geeft meestal uit een ratelend geluid als de ratelslang is bang of boos. De rammelaar is meestal gemaakt geneste huid van de slang met kleine kralen gemaakt van de oude gesmolten huid. Er zijn verschillende soorten van ratelslangen in de Noord-Europese regio, maar al deze slangen zijn zeer gevaarlijk. Een goede zaak over de ratelslang is dat je meestal kunt horen uit de verte. Als u hoort dat de ratelend geluid, betekent dit dat u nodig hebt om weg te komen snel. Houd er echter rekening mee, dat de ratelslang soms kan krijgen drassige als het nat is. Als er water in de rammelaar, zal het niet in staat zijn om geluid te produceren en kan je aanvallen zonder dat je zelfs te horen naderen.
  • Cottonmouth. De volgende gevaarlijke slang die je bewust van moet zijn is het cottonmouth. De cottonmouth komt in verschillende kleuren, maar is meestal donkerbruin of grijs van kleur. Het katoen mond is ook wel bekend als het water mocassin, en kan heel goed zwemmen in het water. De cottonmouth heeft een zeer grote lichaam en is een vrij grote slang. Het heeft meestal een ruitvormige kop en twee putjes op de zijkanten van de mond. Het ontbloot meestal zijn fang als ze worden bedreigd of wanneer boos, en heeft een witte vlek in de mond, dat is waarom het bekend staat als de cottonmouth.
  • Copperhead. Ten slotte pas op voor de copperhead. De copperhead heeft een rondvormige een lichte hoek kop die niet zo hoekig als cottonmouth. De koperen kop heeft meestal een koperkleurige huid met markeringen over het hele lichaam. Het lijkt misschien onschuldig, maar kan bijten en heeft een zeer sterke gif. Het is meestal 20 tot 40 inch lang.

Als je toevallig gebeten door een slang, of de cottonmouth, de ratelslang, of de copperhead, of elke andere vorm van slang die je misschien nog niet geïdentificeerd, zorg ervoor dat u in het ziekenhuis te bezoeken en krijgen onmiddellijk een arts raadplegen.