E2y

Hoe om maïs slangen voeden

Veel mensen willen slangen krijgen tegenwoordig als huisdier

Veel mensen willen slangen krijgen tegenwoordig als huisdier. Ze zijn niet luidruchtig, en ze hoeven niet te constant controles of verzorging hebben. Ze zijn gewoon in een terrarium, waar de eigenaar van een huisdier kan zien. Sommige eigenaren ook band met hun huisdier slangen aan te raken of te laten hun huisdier slangen kruipen op hun lichaam.

Hoe om maïs slangen voeden. Veel mensen willen slangen krijgen tegenwoordig als huisdier.
Hoe om maïs slangen voeden. Veel mensen willen slangen krijgen tegenwoordig als huisdier.

Corn slangen (wetenschappelijke naam: Elaphe guttata guttata) is een van de meest beschikbare en populaire slangen in de dierenwinkels. Ze worden zelfs gekweekt in gevangenschap vanwege hun populariteit aan hobbyisten en dieren liefhebbers. Ze zijn relatief klein in omvang waardoor ze betere alternatieven voor boa's en pythons die kunnen uitgroeien tot enorme afmetingen. Ze hebben geen normaal groeien meer dan vijf meter lang. Ze kunnen ook aan verschillende omgevingsomstandigheden. Corn slangen zijn geen kieskeurige eters, vooral als ze goed zijn verwarmd en omheind.

Dus, hoe voed je Corn slangen? Hier zijn een aantal stappen:

Stel de voedingsgewoonten

Stel de voedingsgewoonten. Dit is zeer belangrijk, vooral als je verworven uw koren slangen wanneer ze nog jong zijn. Jonge maïs slangen eten "pink" muizen. Dit zijn muizen die onlangs zijn geboren. U kunt zoeken naar deze in uw huis of gewoon kopen bij uw lokale dierenwinkels. U kunt ervoor kiezen om uw aas levend of pre-gedood bevroren. Kiezen of om hen levend of bevroren aas zal geen probleem zijn, omdat maïs slangen zijn natuurlijke vijanden in hun natuurlijke omgeving. Maar als het jij je zorgen maakt om hen levend aas of gewoon niet willen zien aas levend opgegeten, moet u kiezen om hen de bevroren degenen. Zorg ervoor dat, hoewel, om uw aas op te warmen een beetje alvorens deze naar uw koren slangen. U kunt doorboren het hoofd van je aas als uw slang heeft moeite met eten vooraf gedood aas. Dit zal zich verspreiden de geur van het bloed in de hele kooi.

Voedsel moet niet groter zijn dan de diameter van de slang

Stel de voedingsgewoonten. Voedsel moet niet groter zijn dan de diameter van de slang.
Stel de voedingsgewoonten. Voedsel moet niet groter zijn dan de diameter van de slang.

Voedsel moet niet groter zijn dan de diameter van de slang. Het is een standaard dat je moet de slang voedingsmiddelen die hetzelfde of het dichtst bij de diameter van de slang te voeden. Te voederen artikelen die te groot zijn zal ze braken het voedsel. Niet ook omgaan met uw koren slangen vlak nadat ze klaar eten. Dit zal ook hen braken het voedsel dat ze net gegeten.

Voeden of twee keer per week

Voeden of twee keer per week. Net als elke andere slang, hoeft maïs slangen niet eten elke dag omdat ze niet veel beweging. Het voeden van hen een of twee keer per week is meestal voldoende. Dit is perfect voor eigenaren van gezelschapsdieren die niet veel tijd te besteden aan het voeden van hun huisdieren.

Water is een noodzaak

Water is een noodzaak. Net als elk ander dier, maïs slangen hebben water nodig om te overleven. Een constante aanvoer van water zorgt voor het voortbestaan van uw koren slangen, omdat ze willen om water te drinken. Dit zal ook hen te helpen bij het verteren van het voedsel dat ze eten en reinigen hun lichaam.

Het kennen van de behoeften van uw huisdier zal uw leven met uw huisdieren gemakkelijker. Met het geval van uw koren slangen, kunnen ze ook aan hun volledige potentieel en worden enigszins tevreden, zelfs als ze niet in hun natuurlijke omgeving.