E2y

Hoe om te zorgen voor een maïs slang of wilt u een koren slang kopen

De maïs slang, ook wel bekend als de rode rattenslang, wordt in de volksmond beschouwd als een van de gemakkelijkste slangen te verzorgen. Dat komt door hun relatieve kleinheid (ze gaan zelden langer dan 5 meter), de hoge capaciteit voor de aanpassing in verschillende omgevingen, hun milde temperament, hun winterhardheid, en hun gemak van de fokkerij. Lees verder voor richtlijnen voor het verzorgen van een graan slang:

Hoe om te zorgen voor een maïs slang of wilt u een koren slang kopen. Weten of je klaar bent om te zorgen voor een maïs slang.
Hoe om te zorgen voor een maïs slang of wilt u een koren slang kopen. Weten of je klaar bent om te zorgen voor een maïs slang.
  • Weten of je klaar bent om te zorgen voor een maïs slang. Omdat maïs slangen leven tot 20 jaar, het verzorgen van hen vraagt inzet. Stel jezelf de vraag: Ben ik klaar om de dagelijkse zorg uit te voeren en het voederen van mijn slang? Ben ik bereid om geld te besteden aan zijn habitat en zijn check-ups?
  • Weet u hoe u een slang te kiezen. Zorg ervoor dat u uw slang kopen van een gerenommeerde dierenwinkel. Koop alleen een gezonde slang - tekenen van een gezonde maïs slangen zijn heldere ogen, rond lichaam en een gezonde huid. Kijk goed naar zijn schubben en kijk uit voor zwarte vlekken - een echt gezonde slang mag niet over deze. Een maïs slang moet ook actief en alert, en zijn habitat moeten schoon en goed onderhouden. Tot slot vragen de winkel bediende om de maïs slang voeden in uw aanwezigheid. Het moet een gezonde eetlust.
  • Begin met een jong. Het is het beste dat u uw koren slang kopen als een jonge hatchling, dus je zou kunnen krijgen om ze te trainen om te reageren op je. Denk eraan dat je moet wennen aan uw behandeling mogelijk te maken. In het begin, moet je het aan voor een paar minuten per keer en zorg ervoor dat je het aanraakt direct na het is al ingevoerd (of anders het kan in de verleiding om je vingers bijten).
  • Goed Voed uw koren slang Hier is een moeilijk ding over het houden van maïs slangen:. Hun dieet is geheel opgebouwd uit knaagdieren. Zorg ervoor dat u (en uw gezin) bereid te hanteren zien de levering van ingevroren knaagdieren in de koelkast. U moet ook ervoor zorgen dat je gemakkelijk zou kunnen ratten en knaagdieren te kopen voor het voeden bij uw plaatselijke reptiel winkels of dier winkels.

    Om je slang voeden, houdt u de bevroren knaagdier voor hem met behulp van een pincet (gebruik nooit uw blote handen!). Wiebelen het knaagdier tot hij vangt je slang de aandacht. Je slang zal dan overgaan tot zijn voedsel geheel (maïs slangen zijn constrictors) slikken.

  • Dagelijkse Geef uw water zoet water.
  • Weet waar je mais slang te houden. Een baby corn snake adequaat kan leven in een tien liter aquarium, maar je kon een grotere (bijvoorbeeld 20-gallon) aan te schaffen om het te huisvesten tot aan de volledige grootte. Zorg ervoor dat u het aquarium te voorzien van de juiste ondergrond (beddengoed): slager, papieren handdoeken of reptiel schors. Houd ongeveer 1/3 van het aquarium verwarmd bij 80 tot 85 graden Fahrenheit. Omdat slangen zijn koudbloedige en kan niet produceren hun eigen lichaamswarmte, met kunstmatige verwarming is belangrijk voor hen. Gebruik geen warmtelampen. De warmte moet van de onderkant van het aquarium.
  • Maak de kooi ongeveer een keer per drie weken. Je hoeft niet te doen steeds vaker, omdat maïs slangen niet schuur heel veel. Doe schep haar poep zo vaak mogelijk.
  • Zorg voor schuilplaatsen voor uw koren slang Het is het beste voor te bereiden deze drie:. Een in het midden, een in de koude kant van het aquarium, en een in de verwarmde zijde. Schuilplaatsen helpen om de slang veilig voelen. Je moet ook zorgen voor hem een plaats om op te klimmen. Nooit zette twee koren slangen in een aquarium, tenzij u uw mais slang fokken. In dit geval, raadpleeg dan een dierenarts voor instructies over hoe u slangen samenwonen.

Het verzorgen van een maïs slang is erg spannend en zou waarschijnlijk uw koelte factor onder uw vrienden, maar zorg ervoor dat je klaar bent voor de inzet! Veel plezier!