E2y

Hoe kan ik een leguaan kooi schoon te maken

Leguanen zijn uniek huisdieren

Leguanen zijn uniek huisdieren. Zij zijn niet de gebruikelijke pluizig en knuffelbaar gedomesticeerde beestjes die je gewoon brengen aan uw huis om te zorgen voor. Daarom hebben zij een ander type zorg zelfs in hun kooien schoon houden. Het schoonmaken van hun kooien is belangrijk om hen een schuilplaats kunnen ze genieten van een verblijf in

Reiniging leguaan kooien kan vervelend zijn

Reiniging leguaan kooien kan vervelend zijn, maar het is niet onmogelijk. Zorg ervoor dat u uw hagedis huisdier gelukkig en comfortabel. Hier zijn enkele tips om je te helpen van uw huisdier thuis spic en span te houden.

  • Instrumenten van de handel. Hier zijn een aantal tools die u zal helpen bij het schoonmaken van een leguaan de kooi. Heb je een extra kooi of een bewoonbaar met deksel om uw leguaan vast te houden terwijl u het reinigen van de kooi. Pak wat klasse schoner, kooi vloeren, mulch, papieren handdoeken, en wat extra krant.
  • Switch en aas. Het zal heel moeilijk zijn om een leguaan kooi schoon te maken met de leguaan nog steeds binnen. Beweeg je leguaan om de extra kooi. Houd het deksel op als u gebruik maakt van een eenvoudige container. Niet alleen pak je leguaan van de top. Leguanen zijn niet kittens. Ze houden niet van te worden behandeld als zodanig. Als u uw huisdier van de kooi te krijgen, uw handen uitstrekken en creatief te zijn in het overtuigen van het dier uit. Zodra de kooi is leguaan gratis, het is bijna tijd om schoon te maken.
  • Alles veilig. Met de leguaan uit, de kooi is bijna duidelijk. Verwijder de dingen in de kooi van de iguana's zoals meubels, speelgoed en vloeren.
  • Naar beneden en vuil. Vrijgesproken van alle nuances kunt u nu daadwerkelijk beginnen schoonmaken. Pak het glas schoner en spuit het over de glazen wanden van het terrarium. Gebruik papieren zakdoekjes om af te vegen de glasreiniger. Voor houten of draadgazen kooien, moet u duidelijk uit alle, zo niet alle puin. U kunt ook gebruik maken van de glasreiniger in de vervuilde gebieden.
  • Floor is. Nu kunt u de plaats van de vloer door een nieuwe. Er is een verscheidenheid van leguaan kooien vloeren die u kunt gebruiken. Het varieert van krant, mulch, of zand. Voor sanitaire doeleinden, altijd weggooien gebruikt kranten na het reinigen. Voor mulch, het te verwijderen als het vuil is, wat zeer waarschijnlijk is, zet dan een schoner mulch. Mulch kan gereinigd worden maar voor hergebruik. Altijd in gedachten houden om mulch te veranderen om de 30 dagen. Er zijn ook moeilijker vloeren die kunnen worden gebruikt. Een goed voorbeeld is kunstgras matten. Dit is eenvoudig te reinigen. Het vereist alleen wassen en het afschudden van vuil. Denk er altijd aan vervuilde vloeren zijn een grote no-no voor leguanen.
  • Meubelen uit, meubels in. Nu de vloer is ingesteld. Het is tijd om terug te keren meubels in de kooi. Voordat de drinkschaal, moet u grondig reinigen. Ziektekiemen en bacteriën bewonen vaak vies en vochtige plaatsen. Het is ideaal om het drinkwater te veranderen elke dag. Vuile vaat zijn ook een doodzonde in het houden van uw iguana's kooi schoon. Controleer vaak en reinig zo vaak. Voordat u overwegen kooi schoonmaken, vullen het voedsel schotel met vers voedsel.
  • Home, sweet, thuis. Breng de leguaan naar huis en stop de kleine man met de warmte lamp straalt over de kooi.
  • Oh voordat je vertrekt! Keer Reinig de kooi om twee keer per zeven dagen. Gebruik een sandbox om de vervuiling gebied bevatten. Ceder chips kunnen niet worden gebruikt als vloerbedekking, omdat ze stoffen die uw huisdier zal schaden. En op de hoogte als je leguaan boos is als je af te wrikken uit zijn kooi te reinigen. Als de leguaan vlakker zelf en kantelt naar een kant, betekent dit dat het zich opmaakt om iedereen die het wil aanvallen. Back off voor de tussentijd totdat de leguaan heeft voldaan.
Hoe kan ik een leguaan kooi schoon te maken. Instrumenten van de handel.
Hoe kan ik een leguaan kooi schoon te maken. Instrumenten van de handel.

Reiniging leguaan kooien is geen rocket science. Maak uw huisdier gelukkig door het houden van zijn schuilplaats schoon en gezellig.