E2y

Hoe om te voeden reptielen levend voer

Veel mensen zijn preuts bij het idee van het voeren van levende voedsel voor hun huisdieren. Echter, met vele huisdier reptielen, levend voedsel nodig is voor hun gezondheid. Als u deze stappen volgt, kunt u gemakkelijk voedt uw reptielen het levend voedsel dat ze nodig hebben.

Hoe om te voeden reptielen levend voer. Bepaal wat voor soort voedsel van uw huisdier nodig heeft.
Hoe om te voeden reptielen levend voer. Bepaal wat voor soort voedsel van uw huisdier nodig heeft.

  1. Bepaal wat voor soort voedsel van uw huisdier nodig heeft. Veel kleine reptielen, zoals gekko's, live in de eerste plaats op krekels. Extra soorten insecten gebruikt om reptielen te voeden zijn meelwormen, reuze meelwormen, wasmotlarven, sprinkhanen, en zijderupsen, onder anderen. Grotere reptielen, waaronder vele soorten slangen, kunnen eten "pink" (pasgeboren) muizen, muizen, ratten, konijnen of kuikens. Veel reptielen hebben een bepaald soort voedsel dat is hun hoofdvoedsel, terwijl anderen kan worden gebruikt ter aanvulling of als occasionele "behandelt."
  2. Vinden van een gerenommeerde winkel die levend voer draagt. Uw beste inzet is meestal een winkel gespecialiseerd in reptielen, als haar medewerkers zal waarschijnlijk worden geïnformeerd over welke voeding het beste is voor bepaalde huisdieren. Daarnaast zijn er verschillende kwaliteit voor levend voer. Het klinkt misschien grappig, maar wat het levend voedsel is eigenlijk gevoerd om gaat! Sommige grote keten dierenwinkels niet goed voor hun levend voer, waardoor deze een minder dan perfecte bron van voedsel voor uw reptiel. Bij twijfel over waar te levend voer te kopen, een reptiel dierenarts voor een aanbeveling vragen.
  3. Zorg voor de levend voedsel voordat het voedsel. Het kan contra-intuïtief, maar levend voedsel nodig heeft om te eten als het niet gaat om onmiddellijk te worden gegeten! Krekels kunnen worden ondergebracht in een klein plastic terrarium of bug doos, en ze zullen bijna alles eten. Voeg wat zacht fruit of groente stukjes op hun vak of gebruik speciale cricket voedsel, waardoor de krekels meer voedzaam voor uw reptiel. Knaagdieren uiteraard ook moeten worden gehuisvest en gevoed totdat ze levend voer. Als u niet in staat bent om dit te doen, zie nummer 8 op deze lijst.
  4. Gebruik levend voedsel van een passende omvang voor uw reptiel. Als slangen of andere reptielen zijn gevoed knaagdieren die te groot zijn voor hen, kunnen ze niet voeden op alle, of ziek worden of gewond raken als gevolg van het levend voedsel. Voor reptielen gevoed insecten, geldt dezelfde regel. Krekels zijn er in verschillende maten, net als meelwormen, en een goede dierenwinkel kan u helpen kiezen van de juiste maat voor uw reptiel.
  5. Coat insecten met vitamine poeder. Veel dierenwinkels dragen vitamine poeder en calcium poeder om de vacht van de insecten en extra voedingsstoffen aan uw reptiel. De eenvoudigste manier om vacht krekels is om een snuifje van het poeder in een plastic boterhamzakje, de krekels toevoegen en krachtig schudden. Dit is niet schadelijk voor de krekels, maar als je reptiel vangt en eet een krekel, het is nu het verkrijgen van de vitaminen en mineralen die het nodig heeft.
  6. Niet overvoeren uw reptiel. Of uw reptiel insecten of knaagdieren eet, in plaats van teveel levend voer met hen in een keer kan draaien lelijk. Sommige soorten prooi kan eigenlijk zet je reptiel, verwonden of anderszins lastig te vallen het. Plaats geen in meer levend voer dan het reptiel kunt eten in een dag of twee.
  7. Laat levende knaagdieren onbeheerd achter in de kooi uw reptiel. Knaagdieren hebben een sterke en scherpe tanden en kan ernstig letsel aan uw reptiel als het reptiel is niet geïnteresseerd in het voeden meteen. Het is belangrijk de veiligheid van de slang of reptiel verzekeren door niet weg het alleen met een levend knaagdier.
  8. Overweeg het gebruik van bevroren knaagdieren. Als uw reptiel nodig heeft knaagdieren en je bent nog steeds ongemakkelijk bij te voeden levend voer, kunt u koopt bevroren knaagdieren van vele maten. Deze moeten worden ontdooid (NIET in de magnetron, je niet wilt dat het vlees te koken) en geplaatst in de kooi van de reptiel. Sommige reptielen zal het knaagdier direct te eten, zullen anderen heb je nodig om een tang te gebruiken om het knaagdier bengelen bij de staart en bewegen het rond voordat hij zal toeslaan en eten.

Sommige mensen geloven dat het veiliger is voor de reptielen

Sommige mensen geloven dat het veiliger is voor de reptielen, en meer humane voor de knaagdieren om alleen dode, bevroren knaagdieren gebruikt voor voedsel. Er is een kans dat de prooi anders kan bijten of verwonden het reptiel, en veel ouders in het bijzonder niet willen dat hun kinderen om te gaan door het trauma van het zien doodde een knaagdier. Dit moet worden besproken met een gerespecteerde reptiel dierenarts, die u kunnen adviseren over de beste manier van het voeden van uw bijzondere reptiel.