E2y

Hoe wordt algen reinigen in uw aquarium

Terwijl we langs onze dagelijkse routine stress is een zeker deel van uit. Thuis, richten we ons op een dergelijke voorwaarde door de invoering iets in onze omgeving om deze ongewenste gevoel te neutraliseren. Een manier om het te doen is om een aquarium vol met kleurrijke vissen die onze ogen heerlijkheden en kalmeert onze geest. Echter, het verkrijgen van jezelf een aquarium eist dat je het goed onderhouden. Het vereist dat u om regelmatig onderhoud te doen aan de kalmerende voordeel dat moet krijgen. Anders dan de reguliere vervanging van het water, uw aquarium moet vrij zijn van die ongewenste algen. Zien algen in uw aquarium biedt een smet op uw gezonde bekijken. Als u een algen-vrije aquarium hebben, hier zijn enkele manieren waarop u kunt proberen om het schoonmaken van uw aquarium met algen.

Ververs het water van uw aquarium op een regelmatig schema

Ververs het water van uw aquarium op een regelmatig schema. Je kunt het elke vijf tot tien dagen. Veranderen van het water zou de vervanging van 50 procent van voorgaande uw tank de inhoud, zodat u een ruime zone voor het opruimen van de zijkanten. Op deze manier zal het verdringen enkele zwevende algen die onaangename geur in uw aquarium gebied produceert. Het is ook een kans voor u om de schadelijke nitraten en fosfaten geproduceerd door de vissen normale afval ontlading te verwijderen. U moet de nitraten minder dan 20 ppm of 40 ppm, afhankelijk van de ongewervelde inhoud van uw aquarium te houden. Een deel van uw zorg is om je waterfilter. Algen ophopen rond uw filteroppervlak. Je zou willen een schoon filter voor uw vissen te houden van schadelijke irriterende stoffen.

Grondig Scrap uw watertank

Hoe wordt algen reinigen in uw aquarium. Ververs het water van uw aquarium op een regelmatig schema.
Hoe wordt algen reinigen in uw aquarium. Ververs het water van uw aquarium op een regelmatig schema.

Grondig Scrap uw watertank. U kunt elk materiaal tot schroot uit uw aquarium met algen. Na aanvankelijk het nemen van de eerste laag van algen, kan je het ook af van het schoonvegen van de zijkanten van uw tank met harde doek om volledig te verwijderen alle steken algen. Deze reinigingsmiddelen zijn direct beschikbaar in uw winkel kamer of in het huis. U kunt gebruik maken van materiaal met spons of met haren.

Minimaliseer de blootstelling van uw aquarium aan zonlicht of een lichtbron. Het houden van uw aquarium van langere of voortdurende blootstelling aan licht wordt voorkomen dat de snelle accumulatie van algen in uw aquarium. Algen voeden zich met zonlicht of licht-energie die wordt geleverd met hen in contact. Dus, is het zeer aan te raden om te zetten op uw aquarium licht alleen als je nodig hebt om te zien de vissen bewegen visuele voor uw ontspanning, of elke keer dat u zou willen bezoekers te vermaken met deze gezonde inrichting in uw huis.

Voer niet uw vissen te veel

Voer niet uw vissen te veel. Soms nemen we het plezier van de uitbreiding van de het voeden tijd om onze geliefde huisdier, want het is het moment voor ons om te genieten ze te zien in levendige sfeer. Maar, de geconsumeerde voedsel zorgt voor een goede omgeving voor de groei van algen. Bijkomend voordeel is dat het water vies en onduidelijke later.

Grondig scrap uw watertank. Voer niet uw vissen te veel.
Grondig scrap uw watertank. Voer niet uw vissen te veel.

Krijg de hulp van algen-etende vis. U kunt gebruik maken van de diensten van Plecostomus, een grote algeneters, of goerami en goudvissen.

Doe kleine hoeveelheid van de gemeenschappelijke algen remmer

Doe kleine hoeveelheid van de gemeenschappelijke algen remmer. Dit additief product wordt gebruikt met de nodige voorzichtigheid, zodat je niet te veel. Hoewel het normale doodt algen, doodt ook nuttige bacteriën bezig verdeling van de hoeveelheid ammoniak uit afval vis naar minder toxische nitraten produceren in het water.