E2y

Hoe maak je een vuur koraalvissen identificeren

Een brand koraal vis is een marien organisme

Een brand koraal vis is een mariene organismen. Laat je niet de naam verwarren je. Hoewel zijn naam heeft het woord "koraal" in het, technisch gezien, het behoort niet tot het koraal familie. Strikt genomen, kan worden aangemerkt als een hydroid, als een stekende anemoon, of als een kwal - zeker niet een koraal. Het kreeg zijn naam niet uit zijn kleur, maar van het "effect" op je blote huid. Als je het per ongeluk hebt aangeraakt, verwachten een branderig gevoel - alsof je huid verbrand door het vuur! Nu, hier zijn enkele tips over hoe je een brand koraalvissen goed kunnen identificeren:

Hoe maak je een vuur koraalvissen identificeren. Vertrouwd zijn met een vuur koraalvissen als een specimen.
Hoe maak je een vuur koraalvissen identificeren. Vertrouwd zijn met een vuur koraalvissen als een specimen.

Vertrouwd zijn met een vuur koraalvissen als een specimen. De Caribische koestert ten minste drie basistypen van een brand koraalvissen. Maar je echt niet nodig in te gaan op de specifieke kenmerken van elke soort. Het is beter voor u te concentreren van de algemene kenmerken. Waarom? Je nodig hebt om snel te waarschuwen jezelf als je er een ziet. Het is zeker een gevaar als je duiken of snorkelen in de zee.

Een brand koraalvissen heeft twee verschillende kleuren

Een brand koraalvissen heeft twee verschillende kleuren, bruin en / of mosterd. In sommige gevallen heeft het groene tint. De rand van de plaat of het uiteinde van zijn spike is wit.

Een brand koraal vis heeft een textuur die is dicht bij een schuurpapier

Een brand koraal vis heeft een textuur die is dicht bij een schuurpapier. Maar als je probeert te kijken naar het echt van dichtbij, wordt het bedekt door haarachtige structuren. De hairlike onderdelen zijn wit en zeer fijn. In wezen, ze fungeren als netelcellen, ook. Ze worden aangeduid als nematocysts. Ze werken net als de tentakels van een kwal. Onder een microscoop, kan je hun harpoen-achtige onderdelen te zien. Die delen toxine het vuur koraalvissen's automatisch af. De toxine veroorzaken het prikkelend gevoel wanneer je per ongeluk aanraken van een brand koraalvissen.

Weet waar een brand koraal vis leeft. Je kunt normaal gesproken een brand koraalvissen in een verticale plaat. Het kan er vormen in grote overvloed. Ook kunt u ter plaatse in steenkoralen, in zee-fans, en zelfs in korstvorming gorgonen.

Een brand koraal vis is een marien organisme. Weet waar een brand koraal vis leeft.
Een brand koraal vis is een marien organisme. Weet waar een brand koraal vis leeft.

Een brand koraal vis is over het algemeen te vinden in de tropische wateren van Florida en het Caribisch gebied. Heb je meer kans om te ontmoeten in diepe wateren, misschien ongeveer honderd meter onder de zeespiegel. U kunt echter ook in de buurt komen, zelfs als je in ondiepe wateren.


Naast de mogelijkheid om een brand koraalvissen identificeren

Naast de mogelijkheid om een brand koraalvissen te identificeren, is het ook verstandig om te weten hoe zijn angel te behandelen. Het is niet levensgevaarlijk als je hebt geen allergische reactie op zijn angel. Maar begrijpen dat zijn angel is echt pijnlijk. Het kan gemakkelijk leiden tot schaafwonden zodra u uw huid hebt geborsteld tegen.

Dus, hoe ga je om met de overwinning? Krijg wat azijn

Dus, hoe ga je om met de overwinning? Krijg wat azijn. Snel doorspoelen van de aangetaste huid met het. Dat moet de toxine die is uitgebracht om je huid te neutraliseren. Onmiddellijk na dat, nat hetzelfde huidgebied met warm water. Dat moet eiwit denatureren. In sommige gevallen wordt het hete water oplossing voorkeur. Hoe warmer het water, hoe beter het resultaat geworden. Na het weken en het schoonmaken van het getroffen gebied, zorg ervoor om een antibioticum crème.