E2y

Hoe je gezond vis voor uw vijver te kiezen

Een meerderheid van de vis eigenaars kiezen voor een indoor tank om hun kostbare kleine zwemmers huis hebben. Maar als je het avontuurlijke type en durf om het uiterlijk van uw tuin te verhogen dan moet u beschikken over een vijver. Uw eerste stap zou zijn om een die het beste past bij uw persoonlijkheid dan laden al het water het kan verwerken, zet een aantal fabrieken in en laat het wikkelen te creëren. Zodra je dat allemaal hebt gedaan, is het tijd om te bellen op de vis die zou het licht van uw tuin.

Het kiezen van zoetwatervissen voor uw vijver is net als het krijgen van een stel dat je in een aquarium zou plaatsen. Maar deze keer moet je de soorten die in staat zijn om het onstabiele omgeving van uw tuin zou kunnen behandelen overwegen. First things first voordat je hoofd uit naar de winkel en krijg opgewonden bij het kiezen van de variëteit die zou je gemakkelijk en ontspannen moet je in staat zijn om te bepalen welke vis is gezond.

Ga voor de beste

Hoe je gezond vis voor uw vijver te kiezen. Onderzoekt de tank displays.
Hoe je gezond vis voor uw vijver te kiezen. Onderzoekt de tank displays.

Ga voor de beste. Uiteraard bij de planning om een vis te krijgen zou je hoofd naar een winkel die men kan bieden, maar niet ooit de kwaliteit compromis. Je zou weten wanneer je er bent. Observeer hoe bedienden te behandelen elke klant. Zorg er voor dat zij in staat zijn om zelfs de meer ingewikkelde vis vragen vooral in het geval van vijvervissen beantwoorden waar er veel variatie om uit te kiezen zou zijn.

Onderzoekt de tank displays

Onderzoekt de tank displays. Aarzel niet om een kijkje te nemen op de conditie van vaten van de winkel. Dit is waar je de vis te koop zou vinden. Dit zou uw kans om de algehele gezondheidstoestand te bepalen. Kijk als er een aanwezigheid van dode, zieke of ongezonde vis. Het is een plus op de reputatie van de winkel als je een vat dat in quarantaine is geplaatst als vissen moeten in quarantaine worden geplaatst voordat ze kunnen worden opgemaakt voor openbare aankoop kunnen zien.

Verkrijg de juiste tas

Verkrijg de juiste tas. U kunt de mensen in de winkel vragen om de vis in een zak waar je meer toegang tot zijn fysieke conditie zal hebben gezet. Bedienden moet de juiste procedure volgen wanneer u uw vissen hebt gekozen. De vis moet goed worden gesaldeerd en geplaatst in een doorzichtige plastic zak gevuld met 2/3 zuurstof. Deze zak moet worden geplaatst in een donkere zak, zodat de vis niet in staat naar buiten te bekijken.

Ken uw vissen

Onderzoekt de tank displays. Verkrijg de juiste tas.
Onderzoekt de tank displays. Verkrijg de juiste tas.

Ken uw vissen. Het is belangrijk om de lichamelijke tekenen die zouden wijzen op een gezonde vis kennen. Kijk voor goede zwemmen beweging, een gezonde gloed en een kieuw, dat is helder rood. Bovendien is een gezonde vis is mollig in uiterlijk en staat te popelen om te eten. De vinnen moeten gelijkmatig worden verspreid en hebben geen splitst. Er mag geen schimmel en vorming plek op de weegschaal te zijn. Ogen moeten alert en levendig uitzien met geen tekenen van troebelheid. De dingen te vermijden zou zijn zweren, zweren, snijwonden, schaafwonden, losse schalen, en gebogen ruggen. Als je de kans krijgt om de vissen zwemmen zien op afstand worden enthousiast wijzen op wanverhouding in zijn lichaam.

Je grote rol als eigenaar van de vis begint pas met de aankoop. Zorg ervoor dat bij het afsluiten van de kleine jongens uit de winkel je hebt wat nodig is hen een omgeving de moeite waard om te geven.