E2y

Hoe de juiste vis voor een kleine tank te selecteren

Je weet wat ze zeggen over grote voeten

Je weet wat ze zeggen over grote voeten? Het antwoord is niet degene die iemand om u te vertellen om je hoofd uit de goot wordt gevraagd. Het antwoord is grote voeten te vullen grote schoenen.

Hoe de juiste vis voor een kleine tank te selecteren. De hoeveelheid water die nodig is om een vis tank te vullen is een belangrijke factor als goed.
Hoe de juiste vis voor een kleine tank te selecteren. De hoeveelheid water die nodig is om een vis tank te vullen is een belangrijke factor als goed.

Hetzelfde geldt voor een klein aquarium. Je kunt niet kopen Kaken en verwachten dat het te gedijen. Je moet de vis passen in deze kleine ruimte, maar het vinden van de juiste vissoort is belangrijk voor u en uw vissen, zodat u kunt elkaar genieten van de ervaring, ongeacht hoe klein de ruimte is. Jouw missie, als u besluit om een klein aquarium te houden, is ervoor te zorgen dat u een harmonieuze gemeenschap van vissoorten te creëren in uw tank. Denk na over de geliefde film "Finding Nemo" en u bent vrij veel op uw manier.

Hier ziet u hoe de juiste vis te kopen voor een klein aquarium:

  1. De grootte van uw aquarium zal bepalend zijn voor de specie van de vis die zal overleven. Hoe kleiner het aquarium moet kleiner de vis kan zijn wanneer het volledig is gegroeid.
  2. De hoeveelheid water die nodig is om een vis tank te vullen is een belangrijke factor als goed. In het ideale geval een centimeter of over de grootte van je duim is de totale hoeveelheid vis monster die gedijen in een tank die kan nemen in een liter water. Let op dat dit verwijst naar de hoeveelheid of het nummer en niet de grootte van een vis.
  3. Spatiëring is belangrijk. Geen wiskunde nodig hier, alleen de kracht van observatie en duidelijke logica. Een vis kleine tank heeft een minder aantal vissen.
  4. Doe je werk en onderzoek op vissoorten. In tegenstelling tot wat in de volksmond gelooft, Goldfish niet geschikt is voor een klein aquarium, omdat deze soort produceert meer smurrie, heeft een grotere tank, en veel water - ongeveer 20 liter voor elk een. In plaats daarvan, ga voor guppy's, platy, tetra's, karperachtigen, meerval, of betta. Koop alleen een mannelijke betta want dit is een strijd en zeer territoriaal-bezitterig vis die in zijn soort zal vechten tot de dood. Maar je kunt veel plezier met een Betta vis en uitoefenen door het plaatsen van een spiegel aan de voorkant ervan. Deze vis zal verwarren het voor een andere Betta en een agressieve houding aan te nemen om het te pesten. Verwijder de spiegel al na de Betta heeft zijn leuk als het plaatsen van de spiegel permanent de Betta benadrukken, omdat hij zal niet stoppen met vechten tegen zijn spiegelbeeld. Ongeacht de specie, het belangrijkste is dat deze vissen moeten hun eigen "ruimte" in uw aquarium. Voeren meer onderzoek naar de aard van de vis die verstandhouding kunnen opbouwen met elkaar. Als je een kleine tank, moet ongeveer 2 of 3 vissoorten aanvaardbaar zijn.
  5. Apparatuur en levengevende vereisten voor uw kleine visgemeenschap. Het kopen van de juiste vis betekent ook weten hoe u de soort te behouden. Afgezien van uw tank, moet u filters, verwarming, verlichting, tankdeksel (het zou verschrikkelijk voor u om te zien uw vissen probeert een Hara Kiri door te springen uit het aquarium, uitpuilende ogen en floppen wetly op de vloer), real planten, en een onverharde versterker. Houd uw aquarium niet in direct zonlicht.

Je hebt nu een idee van de soorten die samen kunnen leven, maar gaan verder en kijk voor meer informatie voor het kopen van uw vissen.