E2y

Hoe kan ik een open bodem aquarium maken

Open bodemvissen tanks zorgen voor een gunstiger en gezonde omgeving voor vissen. Ze hebben meer oppervlakte ruimte om te bewegen in, en er is een betere zuurstofvoorziening voor het water. Dit helpt om het behoud van de tank behoeftes is gemakkelijk te reinigen en vereist minder filtering. U kunt ook gemakkelijk te bereiken dit DIY-project binnen twee dagen.

Hier is wat je moet doen.

  • Bereid de volgende materialen: een aquarium dat is vierkant met een afmeting van 30 x 30 x 15 inch, 2 vellen aquarium glas meet 18 x 24 cm, 1 vel aquariumglas meet 18 x 6 cm, 2 platen aquarium glas van 6 x 24 inch, 2 stuks helder glas plat presse-papiers van 6 x 2 x 2 cm, 1 tube siliconen lijm dat is duidelijk en aquarium-safe, een dompelpomp aquarium pomp, 15 inch van de zeepbel gordijn met lucht steen, 10 meter van kunststof luchtleiding dat is duidelijk, aquarium -safe inrichting zoals rotsen en edelstenen. Alle glasplaten en stukken moeten acryl.
  • Monteer een 24-inch hoog en 18-inch breed en 6-inch diepe buis aquarium. Om dit te doen, moet u zowel 2 vellen aansluiten 18 x 24 cm acryl aquarium glas plus de vel 18 x 6 inch acryl aquarium glas. Gebruik de buis van siliconen kleefstof aan elkaar te binden, deze glasplaten. Zorg ervoor dat de uiteinden van je 18 x 6 inch glasplaat wordt opengelaten. Zet opzij en laat de lijm volledig 's nachts in te stellen.
  • Verkrijg de vierkante aquarium, de ene meet 30 x 30 x 15. Neem dan de 2 stukken van helder glas presse-papier. Plaats deze 2 presse-papier op de bodem van de vierkante vis tank, laat een ruimte van 12 centimeter tussen hen in. Dan opnieuw de siliconenlijm de paperweights hechten aan de bodem. Laat het 's nachts voor de siliconenlijm om volledig in te stellen.
  • Verkrijg de buis aquarium u eerder instelde. Bevestig deze op de 2 glazen presse-papiers 'top met de open zijde naar beneden. Nogmaals, gebruik de siliconen lijm om ze te verbinden. Zet opzij en laat een nacht in te stellen.
  • Zet uw aquarium pomp op de bodem van het aquarium. Sluit uw luchtleiding om je zeepbel gordijn aan de ene kant en aan de aquarium pomp aan de andere kant. Dan zet de bel gordijn in het aquarium. Leg het plat.
  • Versier de tank. Krijg alle uw aquarium-safe rotsen, edelstenen, en inrichting, en schik ze in de tank.
  • Hier krijg je een slang en laat de tank te vullen met voldoende water. 'S nachts Laat de tank om chemicaliën in het kraanwater te verspreiden. U kunt ook gebruik maken van conditioner voor commerciële water.
  • Prep de pomp gedurende een paar seconden. Schakel de pomp. Laat het water in de tank circuleren 2-3 dagen. Daarna kunt u al voeg uw vissen.

Hoe kan ik een open bodem aquarium maken. Bereid de volgende materialen.
Hoe kan ik een open bodem aquarium maken. Bereid de volgende materialen.

Wilt u meer ademruimte voor uw vissen, kunt u eenvoudig monteren van een open onderkant aquarium. En als je versieren met aquarium-veilige materialen, zal het een lust voor de ogen ook.