E2y

Hoe maak je een multilevel aquarium te bouwen

Een aantal vissen in een aquarium is het nodig dat er voldoende ruimte om de vis om openlijk bewegen rond de tank, en om hen voldoende ruimte kan soms moeilijk kan zijn. Hier zijn een aantal aanwijzingen op het creëren van een multilevel vis aquarium, dat zal u toelaten om een groot aantal vissen te hebben, terwijl het geven van hen de ruimte die ze nodig hebben om gelukkig en gezond te leven.

Laten we hier gebruik maken van vormen bij het maken van een multilevel aquarium. De eerste stap in het creëren van een multilevel aquarium is om eerst beslissen over de metingen die u wilt gebruiken. Ik ga u een voorbeeld geven van wat de tank zal lijken. Laten we de vorm van een "L" en gebruik dit als onze multilevel aquarium.

De lengte van de tank moet onder maatregel 2 meter breed

Hoe maak je een multilevel aquarium te bouwen. De lengte van de tank moet onder maatregel 2 meter breed.
Hoe maak je een multilevel aquarium te bouwen. De lengte van de tank moet onder maatregel 2 meter breed.

De lengte van de tank moet onder maatregel 2 meter breed. De zijkanten van de tank op het langere eind gaan meten 3 meter hoog. Zodra u de metingen te stellen voor de langere eindigt je nodig hebt om de plexi glas te kopen in de "L" vorm. Dus de andere lengten zullen precies de helft van de andere metingen. U moet 2 stukken plexy glas te kopen in deze omvang en metingen. Zodra je dit hebt gedaan wil je om te beslissen hoe breed u wilt dat uw tank te zijn. Voor de lol, Laten we zeggen dat je wilt dat je metingen tot 1 meter breed zijn in diameter voor de binnenkant van de tank Wil je daar extra van het glas materiaal in de grootte van 1 ½ voeten te kopen in hoogte verstelbaar door 1 voet in de breedte. U moet 2 stuks van deze grootte, evenals een stuk van het glas materiaal dat 1 voet meet door 1 voet in grootte. Als je deze stukken die worden gebruikt voor het deel van de "L" die multilevel hebben, ga de langere stuk glas moet de gehele lengte van de "L", die drie meter lang meten run 1 voet breed. Naast deze stukken u gaat moet het onderste gedeelte van de multilevel aquarium kopen en deze meting zal zijn 2 meter lang en 1 meter breed.

Zodra je al je stukken van het aquarium, moet u een sealer die zal worden gebruikt om bij elkaar te houden al uw stukken aan te schaffen. Bij het plaatsen van hen samen en het maken van uw multilevel aquarium, wil je om dit te doen in stappen om de juiste plaatsing van de tank te waarborgen.

Neem al uw meet-stukken en leg ze uit

Neem al uw meet-stukken en leg ze uit, zodat elk stuk is in het gebied dat het zal worden geplaatst op en dan langzaam door te beginnen bij het onderste gedeelte bevestig de zijkanten. Breng eerst een zijde van het "L" en sluit de zijde naar beneden. Zodra je dit hebt gedaan en op zijn plaats gehouden voor een paar momenten moet u een klem plaatsen om het te houden op de juiste locatie. Zodra je dit hebt gedaan verder te gaan rond de tank tot alle onderste delen van de tank worden toegepast. Toestaan dat dit gebied volledig drogen een dag vóór het toevoegen van de andere delen van het aquarium. Dit duurt een aantal dagen om de beste afdichting mogelijk voor uw multilevel aquarium te bieden. Als je eenmaal hebt bevestigd alle stukken en laat drogen, zorg ervoor dat het water toe te voegen aan de tank en voor het water, die kunnen worden sijpelen van de naden te kijken. Als er geen water lekt, dan is uw multilevel aquarium is klaar voor gebruik. Misschien wilt u de zwarte rubberen gevelbeplating die zal gaan over de naden en wil je deze gebruiken om alle naden dekken om de tank er meer professioneel aan te schaffen.