E2y

Hoe voor te bereiden op een eerste date met een meisje


De eerste datum is de enige kans die je hebt om een eerste indruk te maken. Dus het is belangrijk dat u voor te bereiden op een eerste date. Je wilt dat iemand speciaal te denken dat je bent heel de vangst, dus volg deze eenvoudige stappen voor te bereiden op je eerste date.

Stap 1

Maak een reservering. Als de verantwoordelijkheid bij u om te beslissen waar jij en je date zal gaan voor het diner, dient u te reserveren. Laat je date weten dat je georganiseerd worden door het maken van reserveringen van tevoren. En verdien bonuspunten van je date door het vragen van de beste stoel in het huis, of op zijn minst een eigen tafel weg van de menigte. Kies een chique restaurant en een blik op het menu van tevoren om ervoor te zorgen dat ze bieden voedsel dat ze zullen genieten. (U moet overwegen of zij is vegetarisch of heeft geen allergieën bij de keuze van het restaurant).

Stap 2

Hoe voor te bereiden op een eerste date met een meisje. Maak een reservering.
Hoe voor te bereiden op een eerste date met een meisje. Maak een reservering.

Investeren in een aantal nieuwe opgravingen. Je wilt op je best uitzien als je komt opdagen op haar voordeur. En u kunt dit doen door het kopen van een nieuwe outfit voor de gelegenheid. Bereid je voor op je eerste date door te investeren in een mooie pantalon, enkele lederen kleding schoenen, een overhemd en een jasje. Het restaurant zal bepalen of je nodig hebt om een stropdas of niet dragen, maar je bent beter af om een te dragen, voor het geval dat. Zorg ervoor dat de kleren die je wilt dragen, zijn geschikt voor het restaurant je gaat. Je zou niet willen zijn underdressed (of overdressed ofwel, wat dat betreft).

Stap 3

Worden goed verzorgd. Een schone, frisse look is het beste voor jongens bij de voorbereiding voor een eerste date. Een knipbeurt dicht bij de dag van je date. En scheren net voordat u vertrekt naar uw date. (Nee, een ochtend scheren niet zal doen voor een diner datum - shave twee keer!) Werk aan uw teint de hele week, het wassen van je gezicht aan een breakouts te minimaliseren. Ze gaat te staren naar je gezicht de hele nacht lang, zodat je wilt dat het er geweldig uit.

Stap 4

Zoek uit waar ze woont. Er is niets erger dan te verdwalen op weg naar het huis van je date's. Het is een goed idee om te rijden door haar adres van tevoren, zodat je weet waar je naartoe gaat als het gaat om date night. Routebeschrijving vanaf haar en ontdek waar de beste plek om te parkeren is. Zorg ervoor dat je munten op u als u nodig hebt om een parkeermeter te betalen. En in hemelsnaam - als je gaat om haar op te halen in uw auto, zorg ervoor dat uw auto is brandschoon binnen en buiten! Je kunt er zo goed als mogelijk, maar als je rond rijdt in een varkenshok, gaat u niet om indruk te maken dit meisje.

Stap 5

Investeren in een aantal nieuwe opgravingen. Worden goed verzorgd.
Investeren in een aantal nieuwe opgravingen. Worden goed verzorgd.

Opdagen op tijd. Simpel gezegd, niet te laat. Ze is aftellen van de minuten tot deze datum de hele dag, en je wilt niet maken haar nog langer wachten. Wees op tijd.

Stap 6

Behandel haar iets speciaals. Je kunt echt indruk op je date door te brengen haar een klein geschenk van waardering. Het moet niet iets te duur of emotioneel. Een enkele rode roos of zelfs een klein boeket bloemen zal beginnen uw eerste date goed. Je wilt niet haar verlegenheid met deze gift. In plaats daarvan, geef haar iets dat zegt: 'Ik kijk uit naar onze eerste date samen'. Het zal een grote glimlach op haar gezicht en zal je brownie points geven voordat je eerste date zelfs begint.