E2y

Hoe u uw kip weekend organiseren

Punten om ervoor te zorgen dat u de perfecte kip weekend organiseren

Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat u niet vergeten dat alles wat er te onthouden bij het organiseren van uw Hen Weekend. Vergeet niet de moeder van je vriendje, en vergeet niet dat Kate en Jess haten elkaar en dat Marianne niet drinkt. Uw gids voor het krijgen van het recht.

Hoe u uw kip weekend organiseren. Kies een fatsoenlijke bruidsmeisje.
Hoe u uw kip weekend organiseren. Kies een fatsoenlijke bruidsmeisje.
  1. Kies een fatsoenlijke bruidsmeisje. Dit is 'key' en ze moet uw 'wing man' te zijn en zorg ervoor dat u niet dragen van de last van het organiseren van uw Hen doen als je huwelijk. Het maken van uw keuze moet gemakkelijk zijn. Je moet alleen weten dat ze zullen worden betrouwbaar en neem de uitdaging het hoofd op. Als u denkt dat om welke reden dan dat ze gaat om 'vergeten', dan is ze niet de 'man' voor de baan.
  2. Selecteer uw groep. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze allemaal krijgen op en dat u kunt allemaal vinden een gemeenschappelijke grond, zelfs als ze zijn allemaal verschillend. Als twee mensen niet op, dan moet je ervoor zorgen dat ze ofwel gaan hun verschillen gereserveerd voor het geheel van uw Hen Weekend, of je zou wel moeten kiezen tussen de twee van hen. Als u uitnodigen van een scala van leeftijden te komen op uw Hen Weekend, vergeet niet dat je man-to-be's moeder zou niet willen opblijven tot 04:00 drinken Tuaca en zingen Careless Whisper, dus bereid zijn om een beetje meer gereserveerd of twee Hen Weekends.
  3. Kies je hen weekend bestemming. Zorg ervoor dat uw bestemming past bij wat je wilt doen op je Hen Weekend. Als je wilt om te zonnebaden en laat u verwennen door het zwembad, dan is Worthing is waarschijnlijk niet de juiste bestemming voor u. Het is altijd leuk iets heel anders dat jullie allemaal samen kunnen beleven en iets dat wat u zoekt te krijgen van uw Hen Weekend te gaan. Als u wilt meer cultuur dan een late night bar, na te denken over een stad waar je dit kunt krijgen. Als je verblijft in het Verenigd Koninkrijk, dan Bath, Bristol en Brighton hebben fantastische nacht scène, evenals tal van cultuur voor u om uw tanden in te zetten.
  4. Plan uw tijd. Haal uw notebook uit en plannen wat je wilt doen op je Hen Weekend. Of het nu gaat sightseeing of het krijgen van uw nagels gedaan of het gooien van een aantal vormen in een topclub, maak tijd voor de dingen die je wilt doen en altijd voor zorgen dat ten minste een activiteit gepaard gaat afwikkelen en drinken champagne. Wilt u misschien uw Hen Weekend gebruiken om iets dat je nog nooit eerder hebt gedaan proberen - misschien Zorbing of Paintballing of off-road rijden. Als u het vinden het te moeilijk om dit te doen, waarom dan niet proberen een partij planning bedrijf dat al het been werk voor u kan doen?
  5. . Zich niet gedragen als een wally Wat heeft de neiging te gebeuren op dit soort dos, is dat iemand denkt dat het hilarisch om te schreeuwen, te veel drinken, ziek zijn in de straat of punch een bouncer - gedrag dat 'men' niet zou ' t normaal vertonen. Het probleem is dat wanneer een grote groep meisjes samen zijn, net als jongens, beginnen ze op te treden in een verpakking en beschimpen elkaar op, het stimuleren van dit soort gedrag. Vergeet niet dat je misschien niet in uw lokale of in uw stad, maar je bent in iemand anders, dus probeer dat respecteren en niet in een gevecht met iemand over de laatste zakje nootjes krijgen.
Jen Wallace nodigt u uit voor een bezoek aan Hen hemel , waar u kunt offertes krijgen over verschillende bestemmingen en arrangementen, en beginnen met het plannen van uw perfecte Hen Weekend vandaag.