E2y

Hoe u kattenbak uw kat trainen: kattenbak training

Krijg tips voor het trainen van een kat om de kattenbak te gebruiken

Vanaf de leeftijd van ongeveer vier weken, kittens weten op zoek te gaan zachte, droge materiaal waarin op "hun ding doen." Graven, waardoor, en bedekken de bewijzen, als het ware, zijn alle instinctieve kat gedrag dat niet hoeft te worden onderwezen. Het enige dat nodig is, is een droge, comfortabele vuil-vervanger.

U moet uw kat te leren waar de kattenbak te vinden en zorg ervoor dat de doos en de inhoud schoon worden gehouden. Kattenbak training kan enige tijd duren, dus wees geduldig met uw kat. Houd de volgende dingen in gedachten bij het opzetten van de kattenbak locatie en toegang.

  1. De locatie van kattenbakvulling dozen is de sleutel. Terwijl u zult waarschijnlijk willen de kattenbak te houden in een weinig verkeer, uit de weg plaats, uw kat of kitten moet je comfortabel voelt met de locatie. Probeer een warme, droge plaats, vrij van luidruchtige toestellen te bieden. Katten ook graag krabben rond de omtrek van de doos, dus een kleedje of zelfs oude kranten (vaak veranderd) zullen toevoegen aan hun comfort niveau.
  2. Een ander ding om te overwegen is dat katten over het algemeen niet graag de kattenbak te gebruiken op dezelfde plek waar hun voedsel en water is. Houd hun voedsel en water gerechten op een andere locatie.
  3. Als je eenmaal hebt gekozen voor de locatie doos, of lade, laat je kat waar het is. Pak ze op en leg ze in het. Zij kunnen het niet nodig om het te gebruiken meteen, maar ze zullen waarschijnlijk graven een beetje rond en krijg een gevoel voor de box. Als ze springen meteen, probeer het opnieuw in een uur of twee.
  4. Als uw kitten is problemen met het vinden of het gebruik van de kattenbak, verplaatsen naar een gebied waar ze kunnen zien dat de hele tijd. Als ze stoppen met spelen en beginnen snuiven of krassen op de vloer, voorzichtig plaats ze in de kattenbak. Geef ze lof en aandacht als ze met succes gebruik maken van de doos.
  5. Als u hebt geplaatst de kattenbak in de kelder of een hoger niveau van uw huis, kan een kitten niet in staat zijn om het te vinden op hun eigen. Dit is ook het geval als u bent verhuisd naar een nieuwe woning - zelfs een oudere kat kan moeite hebben op het eerste. Begin met de kattenbak in een meer voor de hand liggende plek, en beweeg het langzaam, een beetje elke dag, tot het eindigt in de plaats die u wilt om het te houden.
  6. Plaats ongeveer 2-3 cm van zwerfvuil in de doos, en houd het op dit niveau. Meer is niet altijd beter, en minder mag niet het gevoel zo comfortabel om uw kat. Het strooisel moet worden schoongemaakt vaak, als een stinkende doos zal worden off-putting om een kat en ze zullen een andere plek te gaan zoeken.
  7. Dingen als kattenbak afdekkingen, liners, poeders bedoeld om de geur van het nest te verbeteren, en andere producten zijn aan u en uw kat. Als u begint met een van deze dingen en uw kat stopt met behulp van de kattenbak, weet je precies wat het probleem is. Stop met het gebruik van het nieuwe item, en je kat zal waarschijnlijk terug in de doos.
  8. Bij het reinigen van de kattenbak, niet agressieve ruiken schoonmaakmiddelen of chemicaliën. Bleach, azijn, en sterke dennen of citroen geuren ontmoedigen de kat van het gebruik ervan.
  9. Als uw kat of kitten plotseling stopt met de kattenbak en je hebt niet gewijzigd of toegevoegd wat dan ook, en de doos is schoon en vrij van indringende geur, neem uw kat naar de dierenarts zo snel mogelijk.
Hoe u kattenbak uw kat trainen: kattenbak training. De locatie van kattenbakvulling dozen is de sleutel.
Hoe u kattenbak uw kat trainen: kattenbak training. De locatie van kattenbakvulling dozen is de sleutel.

Nu je weet hoe je kattenbak training te doen. Zodra uw huisdieren onder de knie krijgen van het vinden van de kattenbak en het gebruik ervan, moeten zij over deze vaardigheid voor het leven. Het is gewoon jammer dat ze niet kan opschonen het zelf!