E2y

Hoe u kattenbak train je konijn

Konijnen zijn harige beestjes die een genot om vast te houden

Konijnen zijn harige beestjes die een genot om vast te houden, knuffelen en spelen. U kunt verdwalen in het plezier van het liefhebben van je harige vriendje. Maar ondanks het feit dat schattige, harige, lief, intelligent en knuffelbaar, konijnen zijn zeer delicaat dieren. Ondanks het beeld dat de harige kleine konijnen laten zien, ze zijn niet allemaal plezier en vreugde.

Hier is een goed voorbeeld van hoe delicaat ze zijn

Hier is een goed voorbeeld van hoe delicaat ze zijn - als u het verkeerde product als strooisel, konijnen kunnen ontwikkelen longontsteking. Dit is vanwege het feit dat konijnen delicate bovenste luchtwegen hebben. Als je echt houdt van uw huisdier konijn zo veel, je zeker zou het niet erg gaan de extra mijl in het houden ze schoon en gezond. Om te voorkomen dat ze gelukkig en gezond, hier zijn enkele tips over hoe je kattenbak train je konijn.

Hoe u kattenbak train je konijn. Knuffel, kijken en luisteren.
Hoe u kattenbak train je konijn. Knuffel, kijken en luisteren.
  • Knuffel, kijken en luisteren. U weet heel goed dat je gewoon niet kan dat schattige harige dier van je handen te nemen en je zou willen dat je ze knuffelen de hele dag lang. Maar je moet wat tijd nemen voor te bereiden in de opleiding van hen om de kattenbak te gebruiken. Een van de belangrijkste items hebben in dit streven is de kattenbak zelf. Het moet van de juiste maat. Als het te groot is, kan het konijn vinden het te overweldigend. Als het te klein is, kan het konijn makkelijk omver te werpen het naar beneden. En dat betekent het schoonmaken na hen. Een ander belangrijk punt te hebben, is de eigenlijke nest, waar het konijn zet de uitwerpselen op. Je moet vasthouden aan een materiaal, zodat het dier zullen bekend zijn met het en het gebruik ervan.
  • Locatie is de sleutel. Je begint deze taak door het kiezen van een goede plek op de vloer. Het is ideaal dat het konijn al bekend is met de plaats, zodat het niet krijgt onhandig of kieskeurig. Plaats voorzichtig de kattenbak in een gebied in de buurt van het konijn.
  • Beloon het konijn. Om u te helpen het konijn wennen aan de werpkist moet je het te belonen. Zet hooi in de kattenbak. Dit zal snel de aandacht trekken van uw huisdier. En dit zal de kattenbak een belangrijke plek om te onthouden. En het is allemaal omdat ze denken dat het hooi in de kattenbak. Konijnen houden van te knabbelen op hooi.
  • Bait and switch. Hier komt het lastige deel van het proces. Zodra uw huisdier konijn wat plas in een gebied creëert buiten de kattenbak grijp de kans om de speciale truc te trekken. Genieten van de plas maken van weefsels of andere poreuze materialen. Plaats dan de geweekte weefsel in de kattenbak. Nu pak je konijn. Zet het kleine ding in de kattenbak. Het is belangrijk dat je het ruikt de geweekte weefsel. Dan geef je het konijn een commando orde als: "Doe wee-wee (zeg dan je konijn de naam)." Daarna laat je konijn dwalen.
  • Bait and switch twee. Dit is vergelijkbaar met de eerste stap. Maar in plaats van plassen, je pick-up de uitwerpselen en zet het in de kattenbak. Weer te geven een andere opdracht orde. En net als de vorige stap, laat het konijn dwalen.
  • Gewoontedier, het konijn. Blijf dit herhalen Bait and Switch elke dag of totdat uw huisdier konijn begint te gebruiken de kattenbak.

Met uw konijn nu opgeleid om de kattenbak te gebruiken, kan het nu wel schoon en gezond. Deze goede factuur van de gezondheid maakt het konijn om te leven langer en dat betekent meer leuke momenten samen.