E2y

Hoe u de juiste tijd voor te stellen te kiezen

Alleen al de gedachte alleen al van het voorstel om een vrouw gaat waarschijnlijk van een man benen om gelei en terecht. Elk aspect heeft om perfect te zijn waaronder vervoer neer op een knie en de presentatie van de verlovingsring. Dit is misschien wel een van de meest memorabele momenten in het leven van een man.

Als je een dergelijke man die behoefte heeft aan advies over het kiezen van het juiste moment voor te stellen, kijk dan niet verder. Het is goed hier! Het enige slechte idee doet het op de nationale televisie.

Hoe u de juiste tijd voor te stellen te kiezen. Uw verjaardag met vrienden.
Hoe u de juiste tijd voor te stellen te kiezen. Uw verjaardag met vrienden.
  1. Haar verjaardag. Je zou denken dat voorstellen op haar verjaardag is als het wegnemen van haar donder. Integendeel, voor om haar op haar geboorte dag maakt het alleen maar meer relevant en onvergetelijk. Reserveer een tafel bij haar favoriete restaurant, zowel je ouders en je broers en zussen uit te nodigen, dan voorstellen en vraag haar hand in het huwelijk. Omdat u zich in voor mensen die het dichtst bij u, gelieve ervoor te zorgen dat ze zal ja.
  2. Valentijnsdag. Als een vrouw is echt verliefd op jou, ze niet in staat zijn om een huwelijksaanzoek te weerstaan op deze zeer romantische dag. Valentijnsdag is gemaakt voor de bruiloft van voorstellen dus alles uit de kast om deze dag te maken DE DAG.
  3. Uw verjaardag met vrienden. Afhankelijk van hoeveel jaar je was uit en als je in acht jaarlijkse verjaardagen als een paar, dit zou ook een goede datum om haar hand te vragen in het huwelijk. Reserveer de datum, boek een weekendje weg naar een pittoreske bed & breakfast, vieren de dag, en verzegelt het met een verlovingsring.
  4. Kerst. Kus haar onder de maretak, verkleed als haar favoriete Kerst karakter, plaatst u de verlovingsring in een mooi ingepakt cadeautje of kerstsok, en stellen al! Dit is het ideale moment om de vakantie te vrolijken in de vorm van een huwelijk voorstel te verspreiden.
  5. New Year's Eve. Neem het aftellen als uw cue om haar te vegen van haar voeten met een ring die het nieuwe jaar verwelkomt met een oorverdovende en klinkende knal. Je zal zeer zeker krijgen een gunstige over-the-moon reactie.
  6. Independence Day. Je kunt hier niet missen de ironie als je letterlijk bieden afscheid van uw onafhankelijke bachelor levensstijl en het inluiden van koppeling door middel van het huwelijk. Ondanks dit, 4 juli met zijn vuurwerk en geluid is een geweldige datum om stellen voor omringd door familie en vrienden.
  7. Pasen. Hoewel niet typisch een datum gereserveerd voor huwelijksaanzoeken, het voorstellen van Pasen met zich mee brengt het element van verrassing. Het is een evenement nog steeds dat daarom uw aandacht verdient. U kunt organiseren op paaseieren te jagen en vertel die genodigd zijn wat u van plan bent te doen. Verberg de verlovingsring in een faux Faberge ei (een echte Faberge ei kost je jaren van therapie) en zorg ervoor dat ze de enige is die krijgt het zo een beetje speurwerk en je vrienden 'volledige medewerking is verplicht om het succes van uw voorstel.
  8. Op de datum van uw ouders trouwdag. Dit kan een lang shot, maar je ouders 'trouwdag zou iets wat je zou willen overwegen voor het element van verrassing het brengt wel. Ze hebben geen idee over wat er gaat transpireren. Ze is gebonden aan denken dat ze gaat op een regelmatige diner datum met je ouders totdat je pop de vraag. Dit vertelt ook haar hoeveel je wilt je leven te delen met haar, omdat je het doet op een datum die veel betekent voor uw vader en moeder.

Neem Sasha Fierce 'boodschap aan het hart: Als het je bevalt dan moet je een ring op.