E2y

Hoe tot op heden zonder brak

Uitgaan betekent niet dat de bank

Uitgaan betekent niet dat de bank te breken. Of u nu op je eerste date of zijn zien elkaar voor een tijdje, het denken van creatieve manieren om op te hangen kunt een druk op uw portemonnee. Denk buiten de doos, creatief te zijn en je kunt nog steeds zien uw speciale iemand een geweldige tijd zonder naar het armenhuis. Laat niet je gebrek aan geld je stoppen. Hier is hoe je iemand op heden zonder brak.

Hoe tot op heden zonder brak. Als het je eerste date, doe iets anders.
Hoe tot op heden zonder brak. Als het je eerste date, doe iets anders.
  1. Als het je eerste date, doe iets anders. Diner en een verhuizing is zo cliche, niet te vergeten duur. Waarom niet naar het park en hebben een picknick? Vraag haar uit op een zaterdagmiddag. Maak een paar boterhammen of om iets eruit te halen, pak een deken en je bent good to go. Het zal zeker een gedenkwaardige datum en je date zal zeer gevleid dat je ging de extra mijl te denken van iets unieks. Het maakt niet schreeuwen dat je een goedkope jongen, maar die wil imponeren.
  2. Doe activiteiten die je leuk om samen te doen. Als je beide atletische, waarom niet samen fietstochten maken? Of ga naar een indoor sportschool en probeer rotsklimmen? Probeer gamen als je van computerspelletjes.
  3. Ga op een ontbijt of brunch datum. Het is goedkoper dan lunch of diner, er is geen noodzaak voor het dessert, koffie is de drankje en u krijgt om uw dag samen te beginnen. Vind uw favoriete diner en delen een aantal wafels en pannenkoeken. De meeste mensen eten niet een zwaar ontbijt toch dus er is minder te bestellen.
  4. Koken voor haar. Herscheppen een romantische sfeer in je eigen appartement. Dim de lichten, stak een paar kaarsen, spelen een aantal zachte muziek en kook een eenvoudig gerecht. Biefstuk en aardappelen is zeker een winnaar. Of download een recept online en maak een pastagerecht. Als je geen culinaire vaardigheden dan ook, heb een vriend voor je koken. Boodschappen zijn veel goedkoper dan een maaltijd in een restaurant. U hoeft niet te wachten op een tafel en je hebt alle privacy die u nodig hebt.
  5. Profiteer van de activiteiten in uw stad. Als er een plaatselijke kermis, gaat u naar het. Kijk op de markt van de Farmer's samen. Misschien is er een gratis voorstelling in het park. Ga naar het museum of art tentoonstelling over gratis pas dagen.
  6. Ga naar het strand. Het is gratis, leuk en je krijgt je bikini lichaam te pronken. Werk aan uw kleurtje of gooien om de frisbee, het is een geweldige manier om de middag door te brengen.
  7. Als je in de buurt van een wijnmakerij wonen, krijgen in je auto en ga op een wijnproeverij tour. Brengen de middag nippen wijn en het eten van kaas, gratis of een minimale vergoeding. Maar zorg ervoor dat u binnen de wettelijke limiet drinken zodat je niet een DUI krijgen.
  8. Ga op een groep datum. Doe een barbecue in het park of op iemands achtertuin. Maak er een potluck party, zodat de kosten is verdeeld. Breng de Nintendo Wii of gooien rond het voetbal. Iedereen heeft een geweldige tijd, krijg je elkaars vrienden weten en je hoeft niet zoveel te besteden.

Het werkt gewoon geld niet om indruk te maken een meisje

Het werkt gewoon geld niet om indruk te maken een meisje. Putting zorgvuldige gedachte in een date toont haar je zorg. Data hoeven niet duur te zijn leuk te zijn. Het belangrijkste is de verbinding die je hebt met elkaar en dat de tijd laat u samen om elkaar beter te leren kennen.