E2y

Hoe te zwemblaas ziekte te behandelen in goudvissen

Probeer nooit om een goudvis te behandelen van zwemblaas aandoening als u niet eens zeker dat het lijden aan deze ziekte. U weet dat het huisdier heeft blaas ziekte zwemmen als het blijft drijven op het oppervlak of een verblijf in de bodem en heeft een harde tijd te gaan omhoog, omlaag, of een richting waarin het normaal doet. Vis met een normale drijfvermogen, maar heeft de neiging om te verblijven in een plaats is waarschijnlijk lijdt aan een andere ziekte. Wanneer u zeker weet dat het een zwemblaas aandoening, en dan beginnen om de goudvis te behandelen.

 • Het leren van de oorzaak van zwemblaas ziekte: Het is zeer belangrijk om de oorzaak van de ziekte te richten voordat u de gouden vissen te behandelen. Hieronder zijn de gebruikelijke oorzaken van deze ziekte op goudvissen en andere siervissen:
  • Diet. Vis levensmiddelen worden bereid volgens de instructies van de fabrikant of de dierenarts. De meeste goudvissen huisdieren krijgen de ziekte door het eten van droog voedsel. Hoewel het voedsel hebben verbleven in het water, ze zijn nog steeds droog en kon uitzetten in de blaas van de vis. Zo abnormale drijfvermogen gebeurt.
  • Anatomie. Onder de siervissen, goudvissen is een van die zogenaamde globoid-vormige vissen. De natuurlijke anatomie maakt het een hoger risico op het lijden van zwemblaas ziekte. Uw huisdier lef zijn geplet up, het maken van haar zwemblaas functie abnormaal op keer.
  • Bacteriële infectie. Vuile tank water kunt de goudvis een hoger risico op bacteriële infectie. Dit is onwaarschijnlijk dat de oorzaak is, maar, omdat slechts een paar stukken van overtuiging kan dit bewijzen. Een bacteriële infectie geldt in zeldzame gevallen.
  • Virus. Bepaalde virussen vallen de goudvis's epitheel. Dit veroorzaakt zwelling van het onderdeel. Dus, het epitheel te dik voor het huisdier. Gas niet door in en uit het lichaam, zodat het gas wordt opgevangen en abnormale drijfvermogen optreedt.
 • Het behandelen van zwemblaas Disease in Goldfish: Zoals het oude spreekwoord zegt: "voorkomen is altijd beter dan genezen." Maar soms, je kan er niet mee preventie tips op dit moment. Behandel de goudvis door een of meer van de volgende manieren:
  • Voer de goudvis met erwten. Een Diergeneeskunde professor aan de North Carolina State College doet dit om zwemblaas ziekte te behandelen met indrukwekkende slagingspercentages. De erwt wordt verondersteld impactie vernietigen in de blaas, en op zijn beurt, helpt de vissen normaal zwemmen. Het kan nog niet back-up met studie. Maar in ieder geval, is het de moeite waard een keer te proberen. Gewoon ontdooien twee erwten, verwijder de harde coating, en voer ze aan de goudvis.
  • Voed niet de goudvis. Het is tijd voor de vissen om te gaan vasten gedurende ten minste drie tot vier dagen. Vasten alleen is al een goede remedie voor de sloop impactie. Maak je geen zorgen als uw goudvis wordt honger. Het is nodig, hoe dan ook, en het huisdier kan zelfs tot een 10 dagen overleven zonder iets te eten.
  • Steek een naald in zwemmen de goudvissen de blaas. Dit kan eng zijn als een gemeenschappelijke Joe zal dit doen. Je zult een naald letterlijk steken in de blaas te laten uit wat lucht. Als je bang bent om dit te doen, dan beter laat een dierenarts de behandeling doen.

Als geen van deze geholpen

Hoe te zwemblaas ziekte te behandelen in goudvissen. Het leren van de oorzaak van zwemblaas ziekte: het is zeer belangrijk om de oorzaak van de ziekte te richten voordat u de gouden vissen te behandelen.
Hoe te zwemblaas ziekte te behandelen in goudvissen. Het leren van de oorzaak van zwemblaas ziekte: het is zeer belangrijk om de oorzaak van de ziekte te richten voordat u de gouden vissen te behandelen.

Als geen van deze geholpen, dan is beter te doen de goudvis naar de dichtstbijzijnde dierenarts. De zaak is misschien niet zo eenvoudig als de gemeenschappelijke zwemblaas aandoening. Misschien is de goudvis moet een grote operatie te verwijderen van het probleem deel van de zwemblaas. Voor nu kun je niets anders doen dan aan te nemen totdat de arts u vertelt wat er werkelijk gebeurt met je huisdier.