E2y

Hoe te zwaluwen voorkomen bouwen nesten in een huis

Vogels zijn geweldig om te bewonderen - maar slechts van een afstand

Vogels zijn geweldig om te bewonderen - maar slechts van een afstand! Wat je niet zou willen zou een familie van zwaluwen beslissing om permanent verhuizen naar het dak, of een andere comfortabele plek, van uw huis. Niet alleen kunnen ze leiden tot ernstige schade aan de buitenkant van een huis, kunnen hun uitwerpselen ook onder een gevaarlijke ziekte die op de mens kan worden overgedragen. Dus als u op zoek bent om uit te vinden hoe je zwaluwen voorkomen bouwen nesten in een huis, hier zijn enkele van uw opties:

Handelen voordat ze migreren voor de lente

Handelen voordat ze migreren naar het voorjaar. Zwaluwen zijn heel vasthoudend wezens, en het gaat vrijwel onmogelijk om ze te verjagen uit hun nest te zijn, zodra ze zich in een gebied dat is perfect voor hen. Bovendien, het is tegen de wet om zwaluwen en hun nesten te verstoren, en je zou niet willen om een boete te betalen om een gebied van uw eigen huis terug te winnen. Dus weten wanneer te handelen - voordat de zwaluwen komen massaal in, die rond januari.

Slikken-proof het interieur van uw huis

Slikken-proof het interieur van uw huis. Ten eerste, is het belangrijk dat je elke mogelijke entry point in uw huis, zoals de uitlaatpijpen te identificeren. Dan passen over een gaas over de opening, met behulp van duct tape om het op zijn plaats te houden.

Hoe te zwaluwen voorkomen bouwen nesten in een huis. Handelen voordat ze migreren naar het voorjaar.
Hoe te zwaluwen voorkomen bouwen nesten in een huis. Handelen voordat ze migreren naar het voorjaar.

Weet welke plekken zwaluwen graag hun nesten te bouwen in. Zwaluwen meestal de voorkeur aan schaduwrijke, gezellige plekken om hun nesten te bouwen in, zoals onder de dakrand van een dak, of overal waar er een rechte hoek op de muur van uw huis. Ze zouden ook liever ondergronden zoals hout, beton of metselwerk. Zodra u de zwaluw "hotspots" in uw huis hebt geïdentificeerd, kan je tools die deze plekken ontoegankelijk zou maken (zie nummer 4) te installeren.

Maak elke hotspot van het dak van uw huis ontoegankelijk. U kunt dit doen door opknoping netten te rekken van de buitenste rand van het dak van uw huis aan de zijkant van uw huis. Voor verrekening, kunt u een gordijn van aluminiumfolie, een plaatwerk, of plasticfolie te gebruiken.

Je zou ook kunnen kiezen om plastic vogel spikes installeren op grote gaten in de muur, zeker als het is gemaakt van baksteen. Dit zal helpen ontmoedigen de zwaluwen van het bouwen van hun nesten op gezellige hoekjes en gaten.

Vogels zijn geweldig om te bewonderen - maar slechts van een afstand. Slikken-proof het interieur van uw huis.
Vogels zijn geweldig om te bewonderen - maar slechts van een afstand. Slikken-proof het interieur van uw huis.

Een andere optie is om gespecialiseerde producten die de dakrand van uw huis soepel en glad te maken toe te passen. Dit zal de zwaluwen verhinderen effectief maken hun nesten vasthouden aan de dakrand.

Nemen van de nesten wanneer de zwaluwen verlaten

Nemen van de nesten wanneer de zwaluwen vertrekken. Nogmaals, wet verbiedt mensen uit het neerhalen zwaluw nesten als ze al worden afgewikkeld binnen Dus zodra ze bewegen weer, neem deze gelegenheid te breken de nesten die ze hebben gebouwd. Deze tijd volgend voorjaar, zou je beter voorbereid zijn om uw huis zo zwaluw-proof mogelijk.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om effectief te voorkomen zwaluwen van het bouwen van nesten in een huis. Zoals met veel andere situaties, de sleutel hier is om te handelen voordat het te laat is. Veel succes, en hoop dat dit artikel je geholpen!