E2y

Hoe te zoenen in een auto

Nu dat u een auto

Nu dat je een auto hebt, bent u op zoek naar wat actie te krijgen op je volgende date? Voordat u springen in warm en zwaar vrijen, moet u weten dat er een aantal belemmeringen voor zoenen in een auto. Volg deze stappen en u kunt overwinnen van de obstakels en maak uw in-vehicle kussen zo goed als elke kus die je ooit hebt gehad.

  1. Parkeer de auto. Probeer niet zoenen in een auto, totdat de auto in park en uitgeschakeld. Het overslaan van deze stap kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid.
  2. Laat uw gordel. Dit is weer een stap die u niet wilt overslaan.
  3. Haal haar aandacht. Het probleem met eerste kussen in een auto is dat u zowel naar voren en weg van elkaar. Voeg het donker van de nacht en wordt het moeilijk om te lezen het gezicht en bedoeling van het meisje dat je wilt kussen. Breng haar aandacht voor op je scherp te stellen door haar hand, praat zachtjes tegen haar of het zetten van uw arm om haar heen.
  4. Verschuiving van de heupen. Je zou kunnen proberen om gewoon weer je hoofd of je schouders te zetten om het meisje in de passagiersstoel gezicht, maar vindt u dit ongemakkelijk. De stam om uw rug en nek zal afleiden van de kus. In plaats daarvan, verschuiven van je heupen naar je hele lichaam zich tot het meisje staan binnen de grenzen van de auto. Op deze manier u wellicht alleen maar een paar centimeter te verschuiven, maar u kunt onder ogen zien en zich volledig te richten op het meisje.
  5. Het gezicht van je partner. Nu dat u hebt verschoven kun je het gezicht van je partner. Als ze is er ook steeds in uw richting je hebt nu haar aandacht. Je hebt ook een betere toegang tot haar heupen of haar gezicht te houden wanneer je mager in voor de kus.
  6. Leun over de console. De meeste auto's hebben een console of versnellingspook tussen de voorste twee stoelen. U kunt rond deze barrière door gewoon zitten zo dicht mogelijk bij de console en leunend over heen.
  7. Probeer een soft touch. Je zou kunnen herinneren van andere kussen buiten de auto die je niet nodig hebt om gewoon springen in de vergrendeling van de lippen. In plaats daarvan, de aanpak van de kus met een zachte touch, plaats je handen op haar heupen of poets je knokkels over haar wang. Deze touch houdt het meisje op jou gericht en helpt haar te leunen op jouw manier.
  8. Laat je lippen te ontmoeten die van haar. Plaats uw lippen tegen de hare en neemt u de eerste kus. Nu dat je de positionering naar beneden, dan kunt u kussen zoals je zou ergens anders.
  9. Varieer je techniek. Vergeet niet dat zoenen kan muf als je vast komt te zitten in een routine. Houd uw kussen aangenaam en leuk door het variëren van je techniek. Je leert heel snel dat de auto niet kan belemmeren zoenen.
Hoe te zoenen in een auto. Verschuiving van de heupen.
Hoe te zoenen in een auto. Verschuiving van de heupen.

Als je eenmaal een auto, in staat zijn om te kussen in die auto wordt de volgende stap voor de meeste jongens. Als u een van die jongens dan heb je geluk, want als je de volgende stappen kunt u in de auto te kussen zonder gêne of ongemak.