E2y

Hoe te wild winter vogels te helpen

Winter kan een magische tijd waarin de wereld is bedekt met sparkly wit en wanneer mensen tot het afsluiten van hun jassen en dekken zich in sjaals, terwijl het drinken van warme chocolademelk zijn. Winter, echter ook zeer dodelijk voor kleine dieren die worden in de kou. Van alle dieren, vogels zijn een van de meest gevoelige van de tand winter. Hier is hoe je kunt helpen.

  • Water. Als de winter rolt door, de meest schaarse item dat vogels nodig hebben is water. In de winter zullen de meeste waterbronnen buitenkant van het huis onmiddellijk te bevriezen en onbruikbaar voor vogels. Vanwege dit, veel vogels eigenlijk sterven van uitdroging in de winter. Om u te helpen, moet u verstrooien kleine kommen rond het gazon dat moet een klein beetje water. Omdat water de neiging om snel te bevriezen in de winter, is het het beste als je gebruik lauw water zodat het vloeibaar blijven zo lang mogelijk. Gebruik geen kokend heet water, echter, aangezien vogels kunnen verbranden zich onder het genot van het warme water. Vergeet niet, vogels zijn veel dorst in de winter en zullen ze meestal drink niets, zelfs warm water. Door dit te doen, kan echter schadelijk zijn voor de vogel, en zelfs leiden tot inwendige bloedingen.
  • Voedsel. Afgezien van het water, moet u ook rekening houden met opknoping vogelvoeders rond het huis. Er zijn een aantal vogels die het grootste deel van de winter door te brengen winterslaap en gewoon slapen. Er zijn echter een aantal vogels die blijven jagen in de winter. Als je leeft in een zwaar beboste gebied, is het mogelijk dat de vogel vindt u alle voedsel dat het nodig heeft uit zichzelf. Als u woont in de buitenwijken, maar er zijn meestal weinig noten, bessen, en wilde knaagdieren dat de vogels kan voeden. In dit geval moet u hangen feeders die noten, zaden en granen bevatten. U kunt de feeder na de winter, omdat de meeste vogels kunnen voeden zich als het warmer weer rolt binnen
  • Zitstokken. U kunt ook zitstokken of vogelhuisjes voor de winter vogels, vooral als er weinig bomen in uw omgeving. De meeste vogels op zoek gaan naar bomen en verstop je in de takken in de winter. In de stad, maar er zijn maar weinig bomen waar de vogels kunnen schuilen. In plaats daarvan bieden kleine vogelhuisjes dat de vogels zal houden van de harde koude wind van de winter. Zorg ervoor dat de zitstokken zijn groot genoeg om alle soorten vogels te ontvangen in uw omgeving.
  • Berry struiken. Tot slot overwegen het planten van wat bessen in het gebied. Er zijn een aantal bessen die vruchten die laatste tot de winter te hebben. Deze planten helpen om de vogels goed, zelfs gevoed tijdens de winter. Zelfs als de vruchten zijn allemaal opgedroogd, kan de vogels meestal eten de zaden van de bessen. Nog beter, zal de struiken om uw gazon op zoek naar leuke, zelfs als de sneeuw begint te vallen. Zorg ervoor dat er echter op dat u kiest voor planten die van nature gedijen in de winter.

Hoe te wild winter vogels te helpen. Water.
Hoe te wild winter vogels te helpen. Water.

Als je een hekel ziet dode vogels op de grond tijdens de winter, dit zijn enkele van de stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat de vogels in staat zijn om de winter te overleven.