E2y

Hoe te vertellen als je partner wil te breken

Getrouwd is een keuze die twee mensen nodig heeft om door de liefde

Getrouwd is een keuze die twee mensen nodig hebben om door middel van liefde, toewijding, vertrouwen en loyaliteit. Dit geeft je een compleet gevoel van verbondenheid en een hele nieuwe betekenis aan je leven. Het huwelijk is slechts de eerste fase van de levensduur van partnerschap waarin beide zijn gericht op hetzelfde doel. Dit is waar je begint met een huis en een gezin te stichten, uiteindelijk het creëren van een erfenis. Dat wil zeggen, als jullie beiden altijd jouw kant van het koopje. In het huwelijk, betrokkenheid is alles! Het kan nooit werken zonder. Dit is de reden waarom veel koppels uiteindelijk krijgt gescheiden. Het is het onvermogen om te leveren wat u beiden overeengekomen op de dag van uw bruiloft. Als u hebt ervaren dit al geruime tijd, misschien is het tijd voor u om de tijd en moeite om tot op de bodem van wat dit probleem veroorzaakt. Misschien is je partner niet wil je relatie niet meer voort te zetten, of dan weer misschien ook niet. Er is maar een manier om erachter te komen. Lees verder om meer te leren over hoe om te vertellen als uw significante andere wil het uitmaken met je mee.

  1. Altijd druk. Houd rekening met uw partner schema. Een goede indicatie dat hij probeert om iets te voorkomen is als hij is nooit om je heen bijna de hele tijd. Hij zou altijd vertellen dat hij is erg druk, maar nooit proberen voor toelichting op wat hem bezig zo veel dat je letterlijk hem niet meer zien. Zelfs als je weet dat hij vrij is, maar nog steeds zegt dat hij nodig heeft om iets te doen in het kantoor, alleen om te ontdekken dat hij net is opknoping uit met zijn vrienden, heb je echt een probleem daar.
  2. Dichtbij en toch zo ver. Wanneer je samen bent, u zijn aanwezigheid voelen met u of voel je een sterke dikke muur van spanning staande in tussen? Zelfs wanneer jullie samen slapen in een bed, je voelt dat hij zo ver dat je niet zeker bent of hij zal zelfs horen wanneer u probeert om zijn aandacht te vragen. Deze kou geeft aan dat je partner misschien niet hetzelfde meer wil.
  3. Een complete zombie. Onderzoek hoe uw gesprekken te gaan. Als het is iets dat is uitgegroeid tot een one-way communicatie en alles wat je van hem hoort zijn zijn "uhuh, ja, hmm ..." antwoorden, is uw significante andere te veranderen in een zombie. Dit toont aan dat hij fysiek er bij je zijn, maar emotioneel, hij is zeer ver weg.
  4. Probeert niet. Een relatie bestaat uit twee mensen altijd bijeen in het midden om een bepaald probleem op te lossen en om een harmonieus leven te behouden. Als je ziet dat je partner net gestopt proberen om de relatie te laten werken en dat hij begon te alles wat je hem verteld niet te doen, is dit een teken dat hij een manier om u te verlaten door het maken van je haat hem vinden. Op dit punt, hij wil uit zo slecht, dat hij gewoon niet meer uit.
Hoe te vertellen als je partner wil te breken. Dichtbij en toch zo ver.
Hoe te vertellen als je partner wil te breken. Dichtbij en toch zo ver.

Dit zijn de dingen die je moet doen om volledig te bepalen of uw significante andere is de relatie niet zien als het belangrijkste in zijn leven. Dit kan een zeer pijnlijk proces zijn, maar het is iets dat je moet doorlopen om te voorkomen dat het verspillen meer tijd en energie. Het is heel belangrijk dat u ook de waarheid kennen. Op deze manier kunt u een plan dat zowel kan oplossen of breken van de relatie. Veel succes!