E2y

Hoe te verhogen en zorgen voor een konijn

Om een konijn als huisdier te houden is zowel uitdagend en de moeite waard. Het is de moeite waard in de zin dat ze de meest prachtige huisdieren te verzorgen, omdat ze zijn schattig, zacht en schoon. Ze zijn misschien niet zo actief als andere huisdieren, zoals honden en katten, maar hun rust en zachtmoedig gedrag kan echt charme iedereen. Anderzijds kunnen zij een uitdaging te verhogen omdat ze gevoelig en aanvankelijk afstandelijk. Als u van plan bent om te verhogen en voor een konijn zorg, kennis van deze tips te nemen:

Hoe te verhogen en zorgen voor een konijn. Maak je klaar met de volgende items.
Hoe te verhogen en zorgen voor een konijn. Maak je klaar met de volgende items.
  • Maak je klaar met de volgende items: Water fles, voerbak, konijn pellets, konijn kooi. U kunt kopen deze materialen uit dierenwinkels in uw plaats. Zorg ervoor dat de voerbak, drinkfles en kooi zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De meeste flessen water en voedsel kommen zijn gemaakt van plastic. Maar sommige kunststoffen bevatten giftige stoffen, zodat u kunt kiezen voor degenen die zijn gemaakt van roestvrij aluminium.
  • Selecteer een konijn kooi die genoeg ruimte voor het konijn heeft. U kunt kiezen voor een grotere of kleinere, afhankelijk van het aantal konijnen dat u van plan bent om te plaatsen in een kooi. Als u van plan om de kooi te plaatsen buiten het huis, bijvoorbeeld in de garage - u kunt kiezen voor een grotere kooi, want er is meer ruimte in dit gebied. Zelfs met slechts een konijn, zorg ervoor dat je een ruime kooi voor dat hij in staat om te ontdekken over en met gemak te verplaatsen.
  • Stel het konijn kooi. Goed reinigen met water en zeep. Hoewel de kooi mag dan nieuw zijn, zorg ervoor dat je schoon het eerst voordat je het konijn binnen. Plaats de waterfles op een hoek en plaats de voerbak ernaast. Spreid wat hooi op de vloer van de kooi. Inclusief een aantal plastic speelgoed als je wilt, zodat je konijn iets om mee te spelen als hij wakker is.
  • Settle het konijn in de kooi. Terwijl u hem binnen, beroerte langzaam zakken, zodat het niet zal worden geschokt door plotselinge isolatie in de kooi. Sluit de kooi goed om ervoor te zorgen dat het niet naar buiten komen en rondlopen.
  • Geef je konijn een aantal konijn pellets. Granen van haver of havermout zijn uitstekend voedsel voor uw huisdier. Er zijn ook haver in de vorm van koekjes die kunnen worden gekocht van boodschappen. U kunt uw konijn geven een aantal van deze koekjes zijn behoefte te knabbelen voldoen. Vergeet niet dat konijnen een grote tanden hebben omdat ze zijn bedoeld om te bijten en op groenten zoals wortelen kauwen. Voeg een stok van wortel ook in de dagelijkse voeding. Zorg ervoor dat je gooit overgebleven wortels meteen dus het zal niet rotten in de kooi.
  • Vraag een dierenarts over de voedingsbehoeften van uw konijn. Hoewel konijnen niet echt nodig periodieke dierenarts check-up, is het verstandig dat u een dierenarts over eventuele twijfels over het verhogen van uw huisdier te vragen.
  • Investeer wat van uw tijd op uw huisdier. Want wat goed zijn huisdieren als je geen tijd met hen doorbrengen? Ze zijn als menselijke wezens die ook aandacht nodig, liefde en zorg. Bovendien, als u vaak spelen en communiceren met je konijn, zal het meer vriendelijk en toegankelijk.

Houd altijd het konijn kooi schoon

Houd altijd het konijn kooi schoon. In het schoonmaken van de kooi, kan je de konijn uit en breng het naar een andere behuizing terwijl u wast haar huis. Doe het schoonmaken op een regelmatige basis om bacteriën te voorkomen bloeiende.