E2y

Hoe te stellen met behulp van een commercial op de radio

Uitzenden van uw huwelijksaanzoek in de lucht is zeker een creatieve manier om je liefde te uiten voor uw significante andere. Ze zal waarschijnlijk zich speciaal voelen met de manier waarop u wilt aan te kondigen aan de hele wereld (of in ieder geval radioluisteraars) dat je van haar houdt, en dat u van plan met haar te trouwen.

Tenzij je persoonlijk kent een radio DJ

Tenzij je persoonlijk kent een radio DJ, je kunt niet zomaar pop in de cabine van de DJ's en aan te kondigen uw betrokkenheid. Je moet zorgen voor een veel logistieke problemen. Je eerste en belangrijkste zorg is hier of uw significante andere zullen afstemmen in, terwijl het voorstel wordt uitgezonden.

Hoe te stellen met behulp van een commercial op de radio. Bel of bezoek uw favoriete radiostation.
Hoe te stellen met behulp van een commercial op de radio. Bel of bezoek uw favoriete radiostation.

Bel of bezoek uw favoriete radiostation. Terwijl u kunt canvas rond voor de goedkoopste tijdslot voor reclame of voor de populairste radiozender rond, het is altijd een goed idee om een radiostation dat u weet dat uw vriendin houdt van te kiezen. Ga voor het station dat haar favoriete soort muziek speelt.

Vraag naar tarieven en advertentie's. Meestal is het het station business manager, die zal worden belast met de tarieven. Een ad-spot op de radio meestal 30 seconden duurt, dus je zal moeten tijd en script uw voorstel om een, twee of meer sleuven van precies 30 seconden te passen. Zodra je zelf een overeenkomst, moet u in te komen naar de studio om uw advertentie op te nemen. Wees creatief en gebruik grote achtergrond muziek, zoals uw theme song of iets romantisch.

Probeer alternatieven. Als je dat doet persoonlijk kennen de DJ, of als hij bereid is te verlenen u een aantal airtime, dan kunt u wellicht aan te kondigen de verloving live tijdens zijn radioshow. Dit kan vooral het geval zijn als de DJ's programmering van de dag of 's avonds gaat liefde en relaties.

Zorg ervoor dat uw significante andere zullen luisteren inch Zodra u hebt gepland uw advertentie of uiterlijk op de radio, zorg ervoor dat uw vriendin zal uw voorstel te horen. Vraag een vriend om hulp. Misschien zullen ze thuis blijven, rijden ergens, of gewoon luisteren inch Synchroniseer uw horloges en herinner je vriend in te stemmen op het juiste moment.

Als u de pre-opnamefunctie van het voorstel

Tenzij je persoonlijk kent een radio DJ. Vraag naar tarieven en advertentie's.
Tenzij je persoonlijk kent een radio DJ. Vraag naar tarieven en advertentie's.

Als u de pre-opnamefunctie van het voorstel, dan kunt u er zeker van of dit zelf. We rijden naar een eigen, afgesloten plek als een met uitzicht op plek in de heuvels. Stem af op de radiozender op slechts een paar minuten voor. Probeer een praatje te maken als de tijd nadert. Terwijl de vraag wordt geknald op de lucht, brengen van uw verlovingsring.

Enkele opmerkingen:

Zorg ervoor dat u uw vriendin voor het blok. Als je weet dat ze het prive-type, dan is een prive-voorstel na een romantisch diner zal waarschijnlijk het beste zijn. Ook niet voor te stellen, tenzij u zeker weet dat u beiden wilt de relatie naar het volgende niveau. Nogmaals, wil je niet om je vriendin op de plek en een 'ja' uit antwoorden van haar te dwingen. Een voorstel kan leiden tot opwinding of angst.

In ieder geval

In ieder geval, ontspannen. Voel me gelukkig over uw voorstel. Je toont iemand hoeveel je van haar houdt, en zo te handelen het onderdeel. Maak haar zich speciaal voelen en geliefd.