E2y

Hoe te spotlights te gebruiken in snake kooien

Als je blijft koudbloedige dieren zoals slangen als huisdieren

Als je blijft koudbloedige dieren zoals slangen als huisdier, moet je gevoelig genoeg van hun behoefte aan een warmtebron. Vandaar dat bij het opzetten van een slang kooi, hoe beter je er zeker van zijn dat je een spotlight voor uw huisdier te installeren. Dit zal hem geven de meeste, zo niet alle, van zijn benodigde warmte hem warmte te geven en te repliceren zijn natuurlijke omgeving. Plus, dit geeft de bonus van het verstrekken van een goede accent bij het tonen van je huisdier slang aan andere mensen.

Hoewel andere warmtebron kan worden gebruikt, spots tot de beste oplossingen voor dit probleem. Het biedt een hoge intensiteit warmte die veel nodig is door uw huisdier. Dus om u te helpen de slag te gaan, hier is hoe je effectief kan gebruiken spots voor de kooi van uw slang:

Hoe te spotlights te gebruiken in snake kooien. Beslissen over de manier waarop in de kijker te bevestigen.
Hoe te spotlights te gebruiken in snake kooien. Beslissen over de manier waarop in de kijker te bevestigen.
  • Beslissen over de manier waarop in de kijker te bevestigen. Er zijn een heleboel opties die u kunt overwegen wanneer het denken van hoe je een spotlight gebruiken. Zo zijn er stationaire lampen die een beetje groter is dan de kooi staan. Op deze manier kan het eenvoudig worden geplaatst direct naast de plek waar de kooi is. Andere opties zijn het inschroeven omhoog bovenop de slang kooi. Als de slang kooi heeft al een ingebouwde in de plaats voor de gloeilamp, uw taak is makkelijker. Als er geen is, doe een beetje boren boven op de slang kooi in de kijker tegemoet.
  • Bepaal uw doel van het gebruik spotlights. Uw installatie van de schijnwerpers in de slang kooi hangt ook af van uw doel van het gebruik ervan. Het kan als een uitstekende warmte-bron, zoals een accent, of beide. Als je gewoon een spotlight te installeren voor het accentueren van de kooi, zorg ervoor dat er een meer efficiënte warmtebron. Aan de andere kant, als u de kijker gebruikt als warmtebron, de lampen niet te warm voor de slang en de kooi.
  • Koop de juiste schijnwerpers. Koop de juiste soort schijnwerper die het best aan uw doel. De beste optie om te overwegen wanneer u deze gebruikt als warmtebron is de full-spectrum fluorescerende lamp. Echter, kunnen andere tl-lampen en 60-watt gloeilampen ook werken voor dit doel.
  • Installeer de schijnwerpers. Bevestig de lamp in de manier die u eerder in het proces hebben bedacht. Vervolgens, zet de lichten aan en controleer of het dient je slang en de kooi zijn juiste doel.
  • Zet het uit 's nachts. De schijnwerper moet worden uitgeschakeld in de nacht, vooral als je het alleen maar gebruiken als een manier om een beter beeld van uw huisdier te hebben. Echter, bij het gebruik van de schijnwerpers als warmtebron de kooi is, moet er een alternatieve warmtebron die je op kan draaien tijdens de nacht.

Dus als je echt zorgen over de levensduur van uw huisdier slang

Dus als je echt zorgen over de levensduur van uw huisdier slang, overwegen de installatie van spots voor hen. Anders dan een warmtebron, kan spots ook u en andere mensen een geweldig uitzicht over uw huisdier op elk moment van de dag. U kunt gebruik maken van elk van deze of genieten van deze beide voordelen.