E2y

Hoe te platys houden

Bij het zoeken naar de juiste benodigde zorg voor platy vis, moet je je bewust van alle gemeenschappelijke huisvesting en verzorging van de aquatische soorten. Wij zullen u op de hoogte van de juiste zorg eisen van de platy vis en ook leren hoe je om bij te blijven op alle niveaus conditionering van het water in uw aquarium je vissen in leven te houden.

Hoe te platys houden. Platy Fish Algemene feiten.
Hoe te platys houden. Platy Fish Algemene feiten.
 • Platy Fish Algemene feiten
  De platy vis is een schepsel dat makkelijk zorgbehoefte heeft, het is een klein ras van vis en het vrouwtje zal groeien tot groter dan het mannetje van de soort te zijn. Platys eet levend en gedroogd voedsel zoals gemeenschappelijke vlok visvoer, levende en gedroogde artemia, bloedwormen, en zelfs af en toe een slak. Sommigen zullen eten kleine aquarium kikkers dus is het niet raadzaam om kleine kikkers als huisdier houden in een aquarium met platy vis. Platy vis zijn een zoetwatersoorten, wat betekent dat ze nooit mag worden geadopteerd in of met zoutwater soorten.
 • Platy visteelt
  Platy vissen zijn een veel voorkomende en gemakkelijke soorten te kweken, de vis is zeer laag in prijs en vaak gehuisvest in kleine aantallen om hele scholen vissen. Zijnde de platy geeft levende geboorte en fokt vaak moet u afzien van de aankoop van de platy in aantallen als je niet wilt aantallen vissen te hebben vermenigvuldigen. Grote aantallen platy vis en fokkerij scholen mogen niet worden geplaatst in kleine aquaria. De vis zal een tank variëren van 50 liter tot 100 liter nodig.

  Als u het houden van platys in kleine aantallen in tussen 1 en 4 een 10 tot 40 liter tank zal volstaan. Maar vergeet niet dat kleinere tanks moeten vaker water neigen, behandeling, en het veranderen als gevolg van ophoping afval van overgebleven visvoer, afval en olie uit de vis.

  Als u meer dan 1 vis is het een goed idee om twee vrouwtjes per iedere man te houden. Dit voorkomt stress op de vrouwelijke dieren van de soort van mannelijke voortplantingsgedrag die heel vaak kan worden.

 • Water conditionering en niveaus
  De platy vis vereist tank temperaturen tussen 65-78 graden Fahrenheit. De verwachte levensduur van een platy is 2 tot 3 jaar onder goede zorg omstandigheden.

  Bij het houden van elk type aquarium, denkt nodig te hebben om het water conditionering supplementen kopen om te zetten in een nieuwe tank en laat dit regelen voor tenminste 12 tot 24 uur vóór de invoering van vis.

  Platy visteelt. Water conditionering en niveaus.
  Platy visteelt. Water conditionering en niveaus.

  Toen mee naar huis een nieuwe vis aan een oude of nieuwe tank ofwel de vis niet uit hun zakken moeten worden verwijderd en geplaatst in de tanks meteen. De vissen moeten drijvend worden geplaatst op de top van het aquarium, half ondergedompeld in het water, zodat de temperatuur van het water veranderen tussen de zak water en het reservoir water je vissen niet zullen zetten in shock. Dit moet gedurende 2 uur voordat u een nieuwe vis in een tank.

  Bij te houden van de waterstanden aan giftige groei te voorkomen moet u producten die kunnen worden ondergedompeld in het water te kopen en meet het niveau van het water huidige toestand. Als de conditie is minder dan optimaal tot fatale je nodig hebt om het water te wijzigen of aan te vullen met niveau veranderende conditionering supplementen.

Alle aquaria moeten een tank filter die is ontworpen voor de specifieke tankgrootte gebruiken. Dit voorkomt dat de waarschijnlijkheid van het water steeds een onleefbaar staat om uw vissen.