E2y

Hoe te plannen en te gooien een vrijgezellenfeest

Dus je beste vriend gaat trouwen, je, als haar goede vriend over de zeer belangrijke taak van het gooien van haar een geweldig vrijgezellenfeest-een laatste hoera voor haar voordat ze gaat in getrouwde leven voor altijd. Dus, hoe doe je dat? Hoe maak je het een avond om echt herinneren? Hier zijn een paar tips over hoe om ervoor te zorgen dat uw bruid grondig haar partij geniet.

 1. Vergeet niet wie het feest is voor! De vrijgezellenfeest is niet voor jou, de persoon gooien, maar in plaats daarvan voor de bruid-to-be. Zorg ervoor dat u haar vragen wat ze wil doen voor haar speciale avond. Je zou kunnen hebben een idee van een groot feest terwijl ze wil iets heel anders. Door te vragen haar wat interesseert haar, zult u ervoor zorgen dat ze heeft plezier op haar speciale avond. Ook vraag haar of ze wil iets groots of klein-wie wil ze opgenomen, dat zijn details die ze moeten een grote hand in de planning hebben.
 2. Kies een thema. Een thema is belangrijk voor een vrijgezellenfeest, omdat het zet de toon voor het evenement. Van de uitnodigingen voor de drankjes en decoraties, het thema is het een ding dat zal maken of breken uw feest. Enkele mogelijke thema's zijn:
  • Een Girls 'Night Out.
  • Rust en ontspanning.
  • Biker babes.
  • Een laatste hoera.
  • Naughty nachten.
  • Wild & crazy girls.
 3. Kies een locatie. Het kiezen van de juiste plek om uw feest is net zo belangrijk als al het andere dat gebeurt die nacht. U wilt misschien een eenvoudige zaak bij u thuis te hebben of om een restaurant of bar voor iets gekker gaan. Misschien wilt u een spa gespecialiseerd in bruids partij pakketten te vinden, zodat alle dames krijgen om te ontspannen in plaats van partij. Zorg er wel voor dat de locatie die u kiest gaat samen met het thema van de nacht en het is een plek waar je kunt doen wat activiteiten die u wilt doen.
 4. Wat te doen, wat te doen. . . Het maakt niet uit wat voor soort partij die u gooien, moet u een soort van games of entertainment op uw feest gasten te vermaken hebben. Hier zijn een aantal ideeën om te gebruiken op uw vrijgezellenfeest:
  • Entertainment (exotische dansers, strippers, enz.).
  • Truth or Dare.
  • Spa activiteiten (massages, manicures, pedicures, etc.).
  • Een bruid-to-be "moet doen voordat je gaat trouwen" lijst (met leuke artikelen voor de eregast te doen op haar nacht van plezier).
  • Stereotypering van feestgangers (elke dame draagt een naamplaatje en krijgt een stereotiepe titel, dat wil zeggen "dronken meisje", "party girl", "luid", enz.).
 5. Het kopen van feestartikelen. Er zijn twee manieren om partij te kopen gunsten, je kunt het online of u kunt naar een lokale partij op te slaan, die zal bijna zeker een sectie voor vrijgezellenfeesten. Zorg ervoor dat wat krijg je er genoeg is voor iedereen het bijwonen van de event-altijd overschatten!
 6. Last minute details! Vergeet niet de kleine dingen en de last-minute details. Altijd double-check reserveringen voor restaurants, huurauto's, of entertainment. Het is ook een goed idee om een back-up plannen klaar voor het geval er iets gaat niet zo goed als u dacht dat het zou-als uw speurtocht is niet een van de volgende hit te starten activiteit onthouden dat zolang je de bruid- to-be's genieten in het achterhoofd, kun je niet fout gaan.
 7. Geniet van het feest! Zorg ervoor dat u, als de gastheer ook, een kans om de genieten van krijgen party-en hebben veel plezier!