E2y

Hoe te pauwen verhogen

Hoewel erwt vogelen komen oorspronkelijk uit Azië

Hoewel erwt vogelen komen oorspronkelijk uit Azië, is het verhogen van pauwen gegroeid in populariteit, zelfs in het land vanwege de prachtige verenkleed dat de mannelijke pauw heeft. Pauwenveren zijn niet alleen erg mooi, maar zijn ook gezegd om geluk te brengen aan de woning. Hier is hoe je je eigen pauw kan verhogen.

Peachicks

Peachicks. Koop uw peachick bij een betrouwbare handelaar. Zo veel als mogelijk, kies peachicks van fokkers die alleen fokken gezonde en vriendelijke vogels. Lijken dierenwinkels zal uitvoeren pauwen, maar de pauwen zijn meestal duurder in dierenwinkels. Tijdens de eerste tien maanden, moet de peachick worden achtergelaten in een pen die wordt beschermd tegen extreme hitte en overmatige kou. De peachicks zijn zeer gevoelig op dit punt en kan vorst beet krijgen of kan sterven van te veel kou. Zorg ervoor dat de onderkant van de pen wordt verzacht met stro en natuurlijke beddengoed.

Ruimte

Hoe te pauwen verhogen. Peachicks.
Hoe te pauwen verhogen. Peachicks.

Ruimte. Vervolgens zorg ervoor dat je genoeg laten voor de pauw rondzwerven inch Net als andere vogels, de pauw geniet grazen en pikken de grond voor kleine wormen en andere eetbare artikelen. Vanwege dit, zijn pauwen beste opgegroeid in het platteland, waar ze meestal voldoende ruimte om te verkennen en zwerven rond in

Baars

Baars. Net als veel andere vogels, de pauw heeft voeten die zijn ontworpen voor het neerstrijken. Geef je pauw aantal sterke takken die voorzichtig op de zijkant van de pen zijn bevestigd. Dit zal de pauw geven een plek om neer te strijken in wanneer het wil een pauze te nemen van roaming rond. De baars moet genoeg ruimte in hebben voor de pauw op zijn staart te spreiden. Houd in gedachten dat een volwassen pauw een staart die is een paar meter in omvang kan hebben, dat is de reden waarom de baars moet zijn in het midden van een 12 voet ruimte die de vogel voldoende ruimte om zijn staart weer te geven.

Pennen

Pennen. Zoals de peachick ouder wordt, moet je om het te voorzien van een grotere pen met voldoende ruimte voor de vogel. De pen moet minstens een keer per week voor vogelpoep worden gereinigd. Minstens een keer per maand, vervangt het stro en het beddengoed in de pen.

Voedsel

Voedsel. Pauwen zijn niet kieskeurig als het gaat om voedsel. Ze kunnen worden gevoed groenten en fruit en granen. Er zijn een aantal vogels mixen die je kunt kopen in een dierenwinkel. Zorg ervoor dat u Spice up voeding van uw huisdier vogel door toevoeging in vers voedsel aan de vogels mengt. Houd in gedachten dat pauwen graag dingen die zijn licht gekleurd, zoals tarwe en maïs.

Rustig

Hoewel erwt vogelen komen oorspronkelijk uit Azië. Ruimte.
Hoewel erwt vogelen komen oorspronkelijk uit Azië. Ruimte.

Rustig. Pauwen zijn pas recentelijk gedomesticeerd. Als zodanig zijn ze nog steeds zeer gevoelig als het gaat om geluidsoverlast. Zorg ervoor dat u uw vogel te houden in een rustige plek waar de pauw kunnen ontspannen. De vogel zal worden benadrukt in de aanwezigheid van luide muziek of in wijken waar er tal van verkeer geluiden of zelfs hond blaffen.

Als u wilt een pauw te houden als huisdier

Als u wilt een pauw als huisdier te houden, in gedachten houden dat de pauw alleen zal beginnen aan zijn veren groeien na drie jaar. In een rustige omgeving, echter, de pauw moet zijn veren gewillig geven. Het toevoegen van een pauwin zal ook de pauw stimuleren om zijn staart te verspreiden om de pauwin winnen.