E2y

Hoe te parelhoen verhogen

De vraag naar het vlees van de parelhoen neemt toe

De vraag naar het vlees van de parelhoen neemt toe. Het wordt beschouwd als een spel vogel en de smaak lijkt op die van kwartels, patrijzen, fazanten of korhoen. Het vlees is mager en rijk aan vetzuren en is tweede aan kalkoen in aantal calorieën op basis van een honderd-gram portie. Maar er is nog een reden waarom sommige mensen te verhogen parelhoen. Ze geven een harde en luide kreet wanneer ze gestoord worden, zodat ze goed bewakers te maken voor ander pluimvee. Ze vinden het heerlijk om teken en insecten, waardoor ze goed insect controllers die is zeer essentieel voor tuinders en gevogelte eigenaren eten. Parelhoen is ook zeer nuttig in het houden van afstand slangen en knaagdieren die op ander pluimvee dieren prooi in de boerderij. Hieronder vindt u enkele tips over hoe u kunt parelhoen verhogen.

Hoe te parelhoen verhogen. Als u niet beschikt over kippen of een incubator.
Hoe te parelhoen verhogen. Als u niet beschikt over kippen of een incubator.
  • Als u niet beschikt over kippen of een incubator, is het het beste om te kopen jonge parelhoenders genoemd Keets uit een goede bron. Bereid een grote kooi of Brooster box binnen waar Keets moeten worden beperkt ten minste twee weken. De temperatuur in de kooi moet worden gecontroleerd. U kunt warmtelampen om de temperatuur zelfs bij vijfennegentig graden. Installeer een thermometer in de kooi te blijven toezien op de temperatuur.
  • Wanneer de Keets ongeveer een week oud u lager de temperatuur in de kooi met vijf graden door het verhogen van de warmtelamp. Bekleed de Brooster doos met lagen krantenpapier of papieren handdoeken in plaats van houtsnippers. Houtsnippers kunnen verstoppen de darmen van de Keets moeten ze eten de houten chips.
  • Voer de Keets met kalkoen voorgerecht die een hoger eiwitgehalte van ongeveer Zesentwintig procent dan de reguliere chick startvoer heeft. Dit zal ervoor zorgen dat u grotere volwassen parelhoenders later. Alleen warm water moet worden gegeven aan Keets. Voeg verschillende knikkers op het water feeder om te voorkomen dat het blijft van de verdrinkingsdood toen ze water te drinken als het marmer zal bepalen hoeveel water de Keets kan zuigen tussen de knikkers. Verminder de hoeveelheid eiwit uit hun voedsel als de Keets voor hun vijfde tot achtste week. Daarna kun je de Keets reguliere leggen puree die ongeveer zestien procent eiwitgehalte heeft.
  • Geef de parelhoenders veel ruimte om te rennen en te zwerven. Ze zijn zeer goed lopers in vergelijking met kippen en zal normaal draaien in plaats van vliegen wanneer ze gestoord worden. Hoewel ze in eigen land verhoogd, parelhoenders behouden een deel van hun wilde instincten die ze zeer op hun hoede van indringers vandaar hun belang als vogels kijken voor ander pluimvee dieren. Ze zijn erg goed vliegen ook en kan stok op de ledematen van een grote boom. Ze kunnen worden opgeleid om dichter bij huis te houden door hen te voorzien van voldoende voedsel en veel vers water geplaatst in de buurt van de kooi of hun rustgebied.
  • Volwassen parelhoenders kan worden toegestaan om te zwerven in de tuin, omdat ze niet krassen op de grond als kippen, zodat uw planten zullen niet gestoord worden. Ze eten de insecten die kunnen schade toebrengen aan uw planten. De meeste parelhoenders tegenwoordig worden verhoogd tot de herten teek bevolking onder controle te houden.

Als u het verhogen van parelhoen voor zijn vlees

Als u het verhogen van parelhoen voor zijn vlees, zorg ervoor dat u het te voorzien van een voedsel dat rijk is aan eiwitten. Als u gaat gebruiken parelhoen om het insect bevolking in uw bedrijf te controleren, is het beter als je koopt volwassen parelhoen in plaats van te gaan door het proces van het houden van hen van Keets naar volwassenheid. Zorg ervoor dat u de volwassene parelhoenders trainen door ze in een afgesloten omgeving voor een aantal weken en geven hen veel water en voedsel in de buurt van hun pen zodat ze niet wegvliegen en zoek hun oorspronkelijke huis.