E2y

Hoe te ouderschap vaardigheden te ontwikkelen

Opvoedingsstijlen verschillen tussen individuen en gezinnen

Opvoedingsstijlen verschillen tussen individuen en gezinnen. Elke stijl is uniek en typisch omvat een groot deel van wie de ouders zijn zelf. Kinderen zijn erg beïnvloedbaar, waardoor u deze uitstekende gelegenheid om hen te onderwijzen en te doen wat het beste is voor hen. Hier zijn enkele fundamentele tips om te overwegen tijdens het stemmen van uw opvoedingsvaardigheden.

Hoe te ouderschap vaardigheden te ontwikkelen. Identificeer waarden.
Hoe te ouderschap vaardigheden te ontwikkelen. Identificeer waarden.
  1. Leer als je gaat. Je zult al vaardigheden van je eigen leven ervaringen hebben, maar het ontwikkelen van aanvullende vaardigheden zullen niet 's nachts gebeuren, het moet geleerd worden, waarvan een groot deel kan gebeuren terwijl u het verhogen van uw kinderen. Iedereen maakt fouten. Geef het gewoon je best!
  2. Identificeer waarden. Denk na over je eigen waarden en als die zijn wat je wilt om jullie kinderen. Het onderwijzen van kinderen goede zeden geeft hen een leven lang geschenk. De meeste ouders willen hun kinderen vertonen kenmerken zoals eerlijk te zien, verantwoordelijk, vriendelijk, liefdevol en eerlijk. U bent de sleutel tot dit succes. Ouders hebben de mogelijkheid om externe prikkels, zoals peer pressure en de samenleving om zelfdiscipline, zelfstandigheid en respect inboezemen overwinnen.
  3. Wees een model. Doe wat ik zeg, niet wat ik doe? Die mentaliteit werkte niet uit je ouders, dus het zal waarschijnlijk niet werken op uw kinderen. Plan om het belangrijkste voorbeeld voor uw kinderen. Onze kinderen kijken tegen ons in de eerste plaats. Handelen op een manier die u verwacht dat uw kinderen te spiegelen.
  4. Af te dwingen regels. Ouders moeten ontwikkelen en af te dwingen richtlijnen voor hun kinderen. Planning van de soorten gevolgen te laten samenvallen met de aard en de ernst van de overtredingen kunt u discipline te gebruiken als een kans om te leren.
  5. Zorg voor begeleiding. Wees er voor hen. Je hebt de kennis en levenservaringen om hen te leiden in de goede richting als ze kijken naar je om hen te helpen te leren en te groeien.
  6. Bieden versterking. Maak geen intensief bekritiseren. Kinderen hebben vaak de neiging om af te zien van nieuwe dingen te proberen als ze kritiek op hun vermogen. Het aanbieden van versterking laat hen weten dat ze de mogelijkheid voor verbetering.
  7. Leer betrekking te hebben op kinderen in hun ontwikkelingsfase. Probeer jezelf in hun schoenen. Iets dat misschien klein klinken kan echt groot en belangrijk voor hen. Worden boeiende, luisteren naar hun gevoelens en te reageren.
  8. Bereid te zijn betrokken. Inclusief uw kinderen in uw activiteiten maakt ze zich gewaardeerd voelen. Wees geïnteresseerd zijn in hun activiteiten, alsmede, maakt niet uit hoe klein je kunnen denken dat het. Vergeet niet, het is groter voor hen. Praat, lees en zing voor hen.
  9. Ontwikkel verantwoordelijkheden. Bereid je kinderen voor het echte leven. Zelfs kleine taken als ze jong zijn het bevorderen van een gevoel van verantwoordelijkheid. Laat ze op te halen voor zichzelf of verzorgen van een huisdier.

Vergeet niet dat elk klein ding je kind ziet u zullen worden bijgebracht in hen als een deel van wie ze zijn. Rekening houdend met deze artikelen in aanmerking begin zal je helpen voorbereid te zijn wanneer de tijd komt.