E2y

Hoe te nestkasten bouwen voor kippen

Gebouw kip nesten kunnen verhogen de productie van eieren in een achtertuin omgeving. Deze kip nesten zijn makkelijk te maken en slechts een beetje materiaal en apparatuur. Een meetlint, een boor en een zaag zijn alle apparatuur die nodig zullen zijn.

Stap 1

Hoe te nestkasten bouwen voor kippen. Stap 1.
Hoe te nestkasten bouwen voor kippen. Stap 1.

Stap een is om het bouwmateriaal nodig te verzamelen. Deze materialen zijn:

  • A: (3) 1 "x 12" (11 1/8 ") grenen planken 47" lang
  • B: (2) 1/2 "multiplex 11 1/8" x 30 "lang
  • C: (4) 1 "x 2" grenen planken 21 "lang
  • D: (2) 1 "x 4" grenen planken 48 "lang
  • E: (2) 1 "x 2" grenen planken 48 "lang
  • F: (4) 1/4 "multiplex 11 1/8" x 14 1/8 "(nest divider)
  • G: (4) punthaken 4 "
  • H: (~ 28) houtschroeven # 8 x 2 "
  • I: (~ 16) houtschroeven # 6 x 1 1/4 "30" lang

1/12 "hout kan worden gebruikt in plaats van 1/2" multiplex. Maar, als hout wordt gebruikt, zal de nestkasten worden zwaarder en duurder dan multiplex. Pegboard kan ook worden gebruikt voor nest delers in plaats van 1/4 "multiplex.

Stap 2

Stap twee is om pre-cut alle stukjes van hout, behalve nestkast verdelers. Deze zullen later worden gesneden aangezien ze moeten worden gemeten.

Stap 3

Stap 2. Stap 3.
Stap 2. Stap 3.

Stap drie vereist 2-B, 2-A en verscheidene H. Met behulp van H, de # 8 houtschroeven, vormen een doos door het aansluiten van elke B een A naar de top te vormen en sluit vervolgens de B's aan de andere A naar de bodem te vormen. De box is nu aangemaakt.

Stap 4

Stap vier vereist het inbrengen van de overblijvende A in de doos. Zoek het midden van de doos, aan de zijkant op elke B. Sluit dit board om de doos met meer # 8 houtschroeven (H).

Stap 5

Nu het nest verdelers kunnen worden ingevoegd. Voor deze stap, pak de 4 21 "1 x 2's (C) en de # 6 (I) houtschroeven. Aan de voorkant van de doos maatregel de middelste 1" x 12 "(B) 12" van elke kant en markering op de onderkant van het bord (B). Connect 2 van de 1 x 2's (C) langs deze merken, waardoor ze gelijk met de achterkant van de plank en uitsteekt uit de voorkant. Herhaal dit aan de bodemplaat (A). Naast de voorste lip (D) wordt vastgeschroefd op beide planken aan de voorkant van de doos met behulp van # 8 houtschroeven. Plaats de 4 '1 "x2" boards (E) om de 4 uitstekende platen (C) en schroef met # 6 houtschroeven uit de bodem.

Stap 6

Bevestig twee punthaken (G) om de doos. Twee beugels op de bovenkant en twee aan de onderzijde worden geplaatst. Deze worden gebruikt om de nestkast structuur aan de muur.

Stap 7

Meet de middelste plank en vind de meting tot 2 verdelers (F) toe te voegen. Herhaal aan de onderste plank.

Stap 8

Bevestig afgewerkte nestkast aan de muur in kippenhok met punthaken. Voeg grenen houtkrullen, hooi of ander strooisel om de nesten.