E2y

Hoe te nandoes te verhogen

Nandoes groeien in populariteit onder vele landbouwers

Nandoes groeien in populariteit onder vele landbouwers. Een van de redenen waarom de rhea in zo'n grote vraag is omdat zij betrekkelijk eenvoudig te verhogen, relatief goedkoop, en ze hebben veel vlees in de organen die worden bereid in een grote verscheidenheid van manieren. Als u wilt uw eigen nandoes te verhogen, hetzij voor de winst of voor uw eigen eten, hier zijn enkele stappen die u moet volgen.

  • Doe de eieren in een broedmachine. Allereerst moet u een aantal gezonde rhea eieren te krijgen. Zorg ervoor dat u de eieren te krijgen bij een betrouwbare handelaar. Vergeet niet dat de kwaliteit van uw eerste eieren bepalen de gezondheid van uw nandoes. Als je eieren die zwak of ziek zijn, zullen deze uitkomen in ziekelijk nandoes. Erger nog, kan de eitjes niet eens uitkomen op alle. Begin met slechts een tiental eieren. Plaats deze eieren in een broedmachine. Na een paar weken zal de eitjes uitkomen. Houd de baby nandoes in de incubator, totdat ze zien er gezond genoeg is om de warmte van de incubator verlaten. Dit zal meestal een tot twee dagen.
  • Maak een broedmachine pen. Terwijl u wacht op de eieren om uit te komen en de kuikens om te rijpen, moet u een broedmachine pen te creëren. De broedmachine pen is in principe gemaakt van gaas, dat is fijn genoeg om de kuikens te houden ontsnappen. Maak gewoon een pen die is ongeveer vier meter bij twee meter. De pen moet ongeveer een halve meter in de hoogte. Zorg ervoor dat er loopvogels tapijt op de bodem, en dat de pen in een schuur of een andere structuur die ervoor zorgt dat de nandoes warm en gezond.
  • Het voeden. De meeste jonge nandoes zullen waarderen en groeien snel van een dieet van loopvogels pellets. U kunt wat gruis ook combineren in de mix en een aantal goedkope hondenvoer. Deze zullen allemaal toe te voegen variëteit voor de nandoes 'eten en hen zal helpen rijpen sneller. Als de kuikens groter worden, moet u wat hooi toe te voegen op de pen, zodat ze wat beddengoed te hebben. Aanvankelijk zullen ze lekker met elkaar. Maar als je eenmaal voeg de hooi, zullen ze hun eigen nest te bouwen op de hoek van de broedmachine pen.
  • Pikken. Zo nu en dan, moet je ook toestaan dat de kuikens naar buiten rennen voor een paar uur. Zorg ervoor dat u hebt omheind het gebied waar de kuikens zal spelen. Laat de kuikens uit om te spelen niet alleen geven ze de oefening die zal helpen bij het opbouwen van hun benen en hun lichaam, maar ook hen in staat te pikken voor wormen en ander voedsel dat wordt gevonden op de grond.
  • Shelter voor volwassen nandoes. Zodra de nandoes zijn ongeveer een maand oud, kunt u laten rondlopen in open veld, zolang de velden zijn omheind inch Zorg ervoor dat u kleine schuurtjes gevuld met hooi dat de nandoes kunnen slapen inch

Met deze stappen

Hoe te nandoes te verhogen. Doe de eieren in een broedmachine.
Hoe te nandoes te verhogen. Doe de eieren in een broedmachine.

Met deze stappen, moet u in staat om uw eigen nandoes te verhogen. Zodra de nandoes zijn volgroeid, dan kunt u ze verkopen aan rhea dealers die behoefte hebben aan de vogels voor hun vlees. U kunt ook de voorbereiding en bak de nandoes voor uw eigen tafel.