E2y

Hoe te meelwormen en superworms verhogen

Hoewel er veel kleine huisdieren zijn gevoed lab blokken en andere pre-gefabriceerde voeding, zullen de meeste kleine huisdieren genieten meelwormen en superworms ook. Niet alleen zijn superworms en meelwormen verse lekkernijen voor uw huisdieren, maar ze zijn ook rijk aan voedingsstoffen die kunnen helpen vet te mesten kieskeurige huisdieren die niet graag de smaak van draaien van de molen lab blokken. Hoewel deze wormen kunnen worden gekocht in dierenwinkels, kunt u deze ook weer omhoog. Hier is hoe.

Starter wormen

Hoe te meelwormen en superworms verhogen. Het opzetten van de container.
Hoe te meelwormen en superworms verhogen. Het opzetten van de container.

Starter wormen. U moet uw startset van meelwormen en superworms schaffen. De meeste dierenwinkels zullen dragen hun eigen wormen, maar u kunt ook de wormen van het internet. Als u de aankoop van de wormen van het internet, zorg ervoor dat u te maken met verkopers die u zal voorzien van levende wormen. Sommigen zullen bevriezen of uitdrogen van de wormen. Deze wormen zijn alleen goed voor rechtstreekse vervoedering, maar zal niet nuttig zijn in het creëren van worm culturen.

Houder

Container. Vervolgens selecteert u een container waar u de meelwormen en de superworms zal plaatsen. De eenvoudigste houder is een oude doos met een deksel. Afgezien van de schoenendoos, maar u kunt ook gebruik maken van plastic containers die komen met afsluitbare deksels. Het deksel is belangrijk omdat veel kleine dieren prooi op de smakelijke kleine wormen, zoals katten en zelfs house ratten. Als u gebruik maakt van plastic containers, maar zorg ervoor dat je punch meerdere kleine gaatjes in het deksel, zodat de wormen kunnen ademen zal zijn.

Het opzetten van de container

Het opzetten van de container. Voor het instellen van de container, moet u twee tot drie centimeter van zemelen toe te voegen aan de bodem van de container vloer. Deze zal fungeren als de primaire voedselbron voor de wormen. Omdat wormen niet drinken uit waterflessen en omdat gerechten gevuld met water zal alleen verdrinken de wormen, moet u de waterbron is het voedsel op te nemen. U kunt dit doen door het toevoegen van water-rijke vruchten en groenten zoals selderij en knollen zoals aardappelen. Sommige mensen zullen wat water spuiten in de container, maar dit kan het papieren bord beschadigen in schoenendozen, en kan de groei van schimmels te bespoedigen. Houd er echter rekening mee, dat de schimmels zal uiteraard groeien na verloop van tijd. Verander eenvoudig de zemelen met betrekking tot de schimmels weg te houden.

Superworms

Het opzetten van de container. Koop niet reuze meelwormen.
Het opzetten van de container. Koop niet reuze meelwormen.

Superworms. Superworms, zo niet onmiddellijk gevoerd aan uw huisdier, zal groeien tot kevers geworden. Deze moeten worden gescheiden van de rest van de wormen zodra ze beginnen te metamorfose, aangezien de kevers voeden anderzijds wormen. Zowel superworms en meelwormen zal uiteindelijk kevers geworden, echter, dat is waarom ze moeten worden gevoed om de huisdieren voordat ze schelpen te ontwikkelen die de meeste huisdieren niet in staat zal zijn om te verteren. Zorg ervoor dat een aantal kevers in leven te houden, echter, zodat u kunt deze gebruiken om een tweede partij van superworms en meelwormen te creëren. Meestal zal het twee weken of zo voor de wormen te groeien tot kevers.

Koop niet reuze meelwormen

Koop niet reuze meelwormen, omdat deze zijn genetisch gemodificeerd om ze te houden van het bereiken van volwassenheid. Deze wormen zullen niet toestaan om nieuwe sets van wormen voor uw huisdieren hebben. U kunt uw meelwormen in de koelkast zonder nadelige gevolgen voor de insecten. Superworms echter zullen sterven aan een laag vuur.