E2y

Hoe te kras maken en snuiven aquarel verf

Vergeet niet het plezier van kras-en-ruiken stickers? Denk maar aan hoe leuk je de kleuterschool of lagere school leeftijd kinderen kunnen krijgen door het creëren van een eigen kunstwerk dat is kras-en snuiven-!

Met slechts een paar goedkope items en een paar eenvoudige stappen, kunt u kras-en-ruiken aquarel verf voor uw kinderen. Deze activiteit is niet alleen leuk - en ideaal voor de koude en regenachtige dagen wanneer uw kinderen opgesloten binnen - maar ook educatieve, omdat het kan hen helpen te leren over de kleuren.

Om de scratch-and-sniff aquarellen, dan heb je het volgende nodig:

  • Een verscheidenheid van ongezoete drank te mengen, zoals Kool-Aid. De kleur van de drank mix de kleur van de verf, dus proberen om ten minste de basiskleuren zijn: rood, geel, blauw, groen, oranje en paars.
  • Warm water.
  • Muffinvormpjes, potjes babyvoeding of kleine kopjes.

Andere items die je nodig hebt:

Hoe te kras maken en snuiven aquarel verf. Een aantal lege vellen papier.
Hoe te kras maken en snuiven aquarel verf. Een aantal lege vellen papier.
  • Penselen.
  • Een aantal lege vellen papier. (Opmerking: Major kunst en ambachtelijke winkels en een aantal discount retailers verkopen papier, speciaal gemaakt voor aquarellen Het is dikker, en dus minder kans op plooien en als het nat krullen Als je geen tijd hebt om te winkelen of dit niet in uw.. budget, maak je geen zorgen, geen ongevoerd papier werkt prima.)
  • Oude krant of een plastic tafelkleed.
  • Een kiel of oude kleding voor uw kind.
  • Een klein kopje of een potje ongeveer halverwege gevuld met water.
  • Papieren handdoek of droge doek of een doek.

Routebeschrijving:

Stap 1.
Plaats de krant of tafelkleed op de tafel om het te beschermen tegen morsen.

Stap 4.now is het tijd om te schilderen. Stap 5.before met een andere tint van aquarel.
Stap 4.now is het tijd om te schilderen. Stap 5.before met een andere tint van aquarel.

Stap 2.
Doe een eetlepel van drank mix en een eetlepel warm water in een muffin tin, potje of klein kopje, en roer de verf. Herhaal, met een andere drank mix elke keer totdat uw kind een handvol kleuren beschikbaar.

Stap 3.
Kleed uw kind in de oude kleding, of bedek zijn of haar kleren met een kiel.

Stap 4.Now is het tijd om te schilderen

Stap 4.
Nu is het tijd om te schilderen! Dep de verfkwast in de scratch-and-sniff aquarellen en tik vervolgens op de borstel op de rand van de container af te schudden het eigen risico. Borstel de verf op een blanco vel papier.

Stap 5.Before met een andere tint van aquarel

Stap 5.
Voordat u een andere tint van aquarel, dompel de kwast in de kleine kopje water en swish het een beetje. Dep de borstel op de papieren handdoek of droge doek om zich te ontdoen van overtollig water. Deze stap helpt om de kras-en-ruiken aquarellen te houden van het mengen en het verliezen van hun kleur.

Stap 6.
Laat de verf om 's nachts drogen voordat krassen en snuiven.

De meeste kinderen hebben geen gebrek aan ideeën over wat te schilderen, maar als je kinderen niet worden stumped, enkele ideeën die je zou kunnen suggereren onder meer schilderen foto's van de familie, een huisdier, een vriend, wat ze willen worden als ze opgroeien, een hide-out of een personage in een favoriet verhaal. Je zou ook kunnen deze activiteit nog meer educatieve maken door hen te leren om nummers te schilderen, het alfabet of hun naam.