E2y

Hoe te kolibries uit te nodigen om uw tuin

Hoewel volwassen kolibries voeden in principe op bloem nectar

Hoewel volwassen kolibries voeden in principe op bloem nectar, kunnen zij hun leven niet in stand door zich te voeden op deze alleen. In feite, zij verwerpen nectar die uit bloemen met minder dan 10% suiker. Ze voeden zich ook op een soort van insecten die hun enige bron van voedsel als nesten. Lees de onderstaande richtlijnen om te weten hoe u meer kolibries kunt uitnodigen voor uw tuin.

  • Insecten en nectar zijn wezenlijke onderdelen van een kolibrie's dieet. Hummers krijgen hun vet-en eiwitbehoefte van insecten terwijl nectar geeft uit suiker. Dit zal produceren gezonde kolibries. En aangezien kolibries zijn de bestuivers van onze tuinen, ze zullen niet goed bestuiven als ze ongezond.
Je nodig hebt om een tuin die kolibries genieten. Plant uw tuin met bloemen die rijk zijn aan nectar. Een goede tuin voor kolibries moet ook een omgeving voor de vogels ook. Vergeet niet dat verbena is favoriet de kolibries '.
  • Uw tuin moet hebben zowel zonovergoten en schaduwrijke gebieden. Zij zullen de schaduwrijke gebieden moeten baars en dit is ook de plaats waar ze hun nesten bouwt. Met bomen, zoals eucalyptus en wilgen in uw tuin zal hen te voorzien van alle materialen die ze nodig hebben om hun nesten evenals de spullen die ze nodig hebben voor nesten te bouwen.
Kolibries kunnen hun kleine zomerhuizen te maken van bladeren, twijgen en spinnenweb die ze krijgen van de bomen. Kolibries worden aangetrokken door bloemen, zoals Beard Tongue, Red Fox, Kamperfoelie, Hulst Hocks, Columbine, Dag Lily, Balsem, Bloeden Hart en Rose Salvia.
  • Kolibries moeten eten vaker dan elke andere vogel. Ze voeden zo vaak 4-5 keer binnen een uur. Wees niet ongerust als er geen bloemen en nectar. U kunt een feeder of meerdere feeders in uw tuin te hangen. Maar vergeet niet om rode feeders krijgen, omdat kolibries zijn meer aangetrokken tot de kleur rood.
Ook is het zeer gemakkelijk voor vogels aan de kleur rood uit een verte. U kunt uw eigen mix of een kopen. Om uw eigen nectar mix te maken, maar kook een deel van de suiker in vier delen water. Als u wilt wielewalen maken, kook een deel suiker in acht delen water.
  • In opknoping feeders in uw tuin, plaatst elke feeder ongeveer 30 meter uit elkaar en houden de feeders schoon. Leg niets anders dan suikerwater uw feeder. Heb kleurstof niet gebruiken als een manier om kolibries aan te trekken.
Vergeet niet dat, hoewel de honing is een perfecte bron van suiker, nooit voer je kolibries met het omdat het niet gezond voor hen. Controleer regelmatig uw feeders om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van mieren en zorg ervoor dat uw feeders zijn altijd vol.

Zodra u kolibries welkom in uw tuin

Zodra u welkom kolibries in uw tuin, er rekening mee dat dit niet alleen een seizoensgebonden ding. U bent het maken van een engagement om deze vogels als je eenmaal begonnen om hen tegemoet te komen in uw tuin en maak een gezonde leefomgeving voor hen. Vanwege dit, kan u het maken van deze vogels van jou afhankelijk.

Hoe te kolibries uit te nodigen om uw tuin. Insecten en nectar zijn wezenlijke onderdelen van een kolibrie's dieet.
Hoe te kolibries uit te nodigen om uw tuin. Insecten en nectar zijn wezenlijke onderdelen van een kolibrie's dieet.

Dus, als je hebt besloten om ze te houden op uw tuin, ervoor zorgen dat ze hebben alles wat ze nodig hebben, wanneer de bloemen zijn niet in bloei en worden niet produceren nectar.