E2y

Hoe te koebellen kopen

Traditioneel

Traditioneel worden koebellen gebruikt voor het bijhouden van koeien en andere boerderijdieren houden. Nu dat de landbouw-technologie heeft gevorderd en gegroeid meer verfijnde, ranchers en boeren niet langer te vertrouwen op koebellen om het verlies van hun koeien te voorkomen. Maar ondanks dit, koebellen blijven relevant. Hier is een gids voor het kopen van koebellen.

Hoe te koebellen kopen. Windgong.
Hoe te koebellen kopen. Windgong.

1. Bepaal de grootte, stijl en kleur van de koe bel je wilt. Dit zal grotendeels afhangen van hoe u uw koe bel zal gebruiken. Zal je worden gebruikt als ornament, of zal gebruiken in je knutselwerkje. Hier zijn enkele ideeën voor het gebruik van koebellen en suggesties over wat voor soort koebel te kiezen.

  • Windgong. String verschillende afmetingen van kleine koebellen samen om een unieke wind klokkenspel. Als je een moderne woning, kiest zilver koebellen. Als je gaat voor een meer rustieke thema, ga dan voor koper-gekleurde.
  • Corporate Gift. In plaats van papier gewichten, sleutelhangers, of pennen om uw klanten, waarom niet geven een glanzend vergulde koebel gegraveerd met de initialen van uw klant. Vergeet niet dat de koe bel stijlvol genoeg in een bureau worden geplaatst moeten zijn.
  • Lawaaimakers. Als er een wapen verbod in uw staat, kan een koe bel de plaats van een pistool brand tijdens de start van een wedstrijd of evenement. Of u kunt ook een koebel gebruiken als etensbel of een schoolbel. Als u gebruik maakt van een koe bel voor een van deze doeleinden, kies dan een gietijzeren koebel met een scherp geluid.
  • Craft materiaal. Er zijn tal van ambachtelijke projecten die kleine koebellen gebruiken. Ze kunnen worden gebruikt om Kerst ornamenten, servetringen, en het centrum stukken te maken. In dergelijke gevallen, geen gebruik maken van gietijzeren koebellen, ze zijn zwaar. Gebruik koebellen gemaakt vorm van plaatwerk.

2. Check out het geluid gemaakt door de koebel. Niet alle koebellen zijn gelijk geschapen. Sommige hebben doffe geluiden, terwijl sommige hebben een scherpe tonaal geluid. Als je het gebruikt voor een knutselwerkje, moet u kiezen voor een koe bel met een dof geluid. Als je het gebruikt als een lawaaimaker of een wind klokkenspel, ga dan voor koebellen die een scherpe tonale geluid te produceren.

Traditioneel. Corporate Gift.
Traditioneel. Corporate Gift.

3. Zoek uit waar je een koebel kan kopen. Als je eenmaal weet wat voor soort koe bel je wilt, het hoofd naar uw lokale Tractor Supply winkel. Als je leven in een agrarische gemeenschap, kun je zelfs een koe bel vinden in de lokale hardware of het tuinieren benodigdheden winkel. Voor ambachtelijke projecten, zou het goed doen op Amazon of eBay bezoeken en op zoek naar verkopers van koebellen. U kunt ook terecht op de site van Bell uitlaat , en MOEN klokken .

Koebellen hebben vele toepassingen. Het kiezen en kopen van een koe bel die aan uw eisen kan net zo leuk als het maken van een ambachtelijke project uit een.