E2y

Hoe te keten meerdere tanks op een luchtpomp in het aquarium

Neem uw liefde voor vissen een stap verder en koop meerdere tanks

Neem uw liefde voor vissen een stap verder en koop meerdere tanks. Echter, onderhouden van meerdere tanks is geen gemakkelijke taak. Het vereist veel zorg en geduld. Je moet een paar accessoires toe te voegen aan elke tank te helpen uw vissen gemakkelijker te ademen of leven een beetje langer. Onderhouden van meerdere tanks met al deze accessoires vaak resulteert in een tekort aan stopcontacten.

De meeste accessoires

De meeste accessoires, net als lichten konden alleen dienen een enkel apparaat in een tijd, in tegenstelling tot luchtpompen. Pompen kunnen worden gebruikt voor het activeren van filters, bubblers, lucht stenen of zelfs actie ornamenten. Het hoeft niet te worden naar de tank deze diensten, het heeft bereikt de capaciteit voor hebben. Dit betekent dat u een luchtpomp om meerdere tanks aan te sluiten, waardoor de behoefte aan verkooppunten, elektriciteit, en op zijn beurt, geld. Hier vindt u de stappen om dit te doen vinden.

  • Ken de capaciteit van elk van uw vissen tanks. De gebruikelijke eenheid die wordt gebruikt is gallons. Lijst naar beneden de accessoires die u nodig hebt om te gebruiken dat een luchtpomp nodig. Categoriseren door tank en per type. Filters en stenen vaak een hoger drukniveau opzichte van een optreden ornament of de bubblers. Tel deze apparaten 'luchtdruk eis.
  • U moet beschikken over een luchtpomp die kunnen tegemoet te komen aan alle behoeften van uw accessoires '. Als u niet kunt vinden dan betekent dit dat je echt nodig hebt om meer dan een luchtpomp gebruiken. De truc is om het meeste uit van de capaciteit van uw pompen 'te maken, maar om nooit duw het aan de grens. Als je gewoon gaat om een nieuwe luchtpomp te krijgen, is het goed om een die een beetje meer dan wat je hebt genoteerd kon verwerken krijgen. Het is altijd beter om te overschatten, vooral als u gebruik maakt van verschillende apparaten die hoge weerstand nodig. of druk. Als het mogelijk is, stelt een gelijke afstand tussen uw luchtpomp en de vis tanks zou onderhouden.
  • Sluit uw pomp om de apparaten met behulp van luchtvaartmaatschappij slang. Vergeet niet om kleppen te gebruiken met luchtregeling. U kunt ook gebruik maken van de verschillende connectoren die bij sommige luchtpompen. Al deze kunnen worden gekocht bij dierenwinkels. U kunt ook online kopen als je wilt.
  • Het is tijd om uw verbindingen te testen. Laat de pomp. Kijk voor losse verbindingen. In het geval er sprake is, draai ze. Als er nog steeds merkbaar enkele belletjes vrijkomen uit je accessoires, kan dit alleen maar aangeven dat uw apparaten niet krijgen genoeg druk. In dit geval moet u het aantal apparaten dat de pomp is catering aan verminderen. Opnieuw aan en probeer het opnieuw totdat uw apparaten goed werken.

Aquaria maken goede toevoegingen aan elk bedrijf of thuis

Hoe te keten meerdere tanks op een luchtpomp in het aquarium. Ken de capaciteit van elk van uw vissen tanks.
Hoe te keten meerdere tanks op een luchtpomp in het aquarium. Ken de capaciteit van elk van uw vissen tanks.

Aquaria maken goede toevoegingen aan elk bedrijf of thuis. Wat maakt het extra leuk is het feit dat er lijkt geen einde aan de variaties van aquaria nu beschikbaar in de markt te zijn. U kunt gaan plukken van de gemeenschappelijke rechthoekige, of de schattige kleintjes, of zelfs de veelhoekige degenen die overal zou kunnen passen.